Efekt motyla 2

The Butterfly Effect 2
2006
5,5 50 tys. ocen
5,5 10 1 50263
4,0 6 krytyków
Efekt motyla 2
powrót do forum filmu Efekt motyla 2

Żenada

ocenił(a) film na 3

Pierwsza część jak dla mnie to najlepszy film i nie wiem jak można popsuć kolejne części. Lepiej gdyby dalsze kontynuacje nie były nagrywane gdyż nie dało się nakręcić lepszego filmu od pierwszej wersji. Zachęcam do obejrzenia 1 części:) tej oraz 3 zdecydowanie odmawiam

matnow861

Wlasnie obejrzalem druga czesc i rowniez jestem strasznie zawiedziony. Nie spodziewalem sie, ze mozna to az tak spartolic, szczerze boje sie ogladac trzecia czesc do ktorej sie przymierzalem bo zawiode sie jeszcze bardziej. Jedna z rzeczy ktora mne najbardziej chyba zrazila (poza aktorstwem) to, ze podczas gdy cofal sie do tamtych wydarzen zmienial cos i wracal do dnia dzisiejszego to nie mial olbrzymiej migreny spowodowanej naglym przyplywem wspomnien przez wydarzenia, ktore w tym czasie mialy miejsce. W pierwszej czesci tak bylo i to wlasnie wyniszczalo jego glowe, a choroba niby na tej samej zasadzie. Nie spodziewalem sie, ze bede w stanie ocenic druga czesc filmu tak nisko.

ocenił(a) film na 3
JohnnY_20

Szkoda czasu na 3 część, lepiej zobacz coś innego albo lepiej obejrzeć I część kilka razy niż te kolejne. W trójce to już taka sieka ( bardziej kryminał)