Własnie obejrzałem dwie czesci z rzedu tego filmu. Pierwszy film mnie olsnil natomiast drugi to totalna klapa. Mysle ze niektore filmy nie powinny miec kontynuacji gdyz psuje to klimat. Do takich filmow zalicza sie fantastyczny "Efekt motyla".
może nie 1/10, ale pierwsza cżęść była o niebo lepsza. Chociaż w tej było lepsze zakończenie - nie wiem czy widziałes inne zakonczenia pierwszej części - moim skromnym zdaniem najlepsze było to, jak on się cofał do okresu życia płodowego i się zabił...
pozdr i zapraszam do mnie na bloga:)
To jest alternatywne zakończenie części 1?? Ale czad, a ja jak zwykle nic nie wiem :/
znaczy na youtube są. na filmwebie przejzyj fora, tam są podane llinki do pozostałych 3zakończeń.
nie pamietam jedynki za bardzo ale z tego co kojarze to mi sie podobała. 2 czesc nie jest zła ale nic rewelacyjnego.
macie może napisy do efektu motyla 2?? Jeśli tak to wyślijcie mi na justyna__justyna@o2.pl jak możecie. niestety napisy.org zamknięte, a nigdzie porządnych napisów nie ma.
2 czesc jest tak samo dobra jak 1 tylko ze juz wszyscy wiedza o co chodzi i na czym to polega dlatego juz tak bardzo nie ciekawi ani nie wciaga dlatego 5/10. tak jak autor tematu mowi...kontynuacji nie powinni robic w filmach tego typu..no ale w koncu sa to dodatkowe pieniadze dla producenta