Właśnie przed chwilą skończył się w TV na jedynce. Jestem rozczarowana myślałam, że film będzie fajny i ciekawy jak jedynka. Ale niestety zawiodłam się, film jest naprawdę kiepski, słabe sceny, słaba akcja. Bez porównania do jedynki. Tak w ogóle myślałam, że to będzie kontynuacja pierwszej części…. No cóż starta czasu..
Jestem dokładnie tego samego zdania. Widać pierwsza część postawiła za wysoko poprzeczkę tym samym tworząc u widzów przekonanie ,że kolejna część będzie równie dobra czy nawet lepsza. Niestety. Szału nie było, reżyser też z pomysłem nie zaszalał, zakończenie po prostu nudne. Od tak żeby obejrzeć i zaraz zapomnieć. 3/10
A ja nie mam pojęcia co myśleć o tym filmie. Mam tak mieszane uczucia jak nigdy. ;/ Po raz kolejny upewniłam się że faceci to debile i świnie. Do tego pokazali w chamski sposób jak można rozwalić sobie życie, i że im bardziej czegoś chcesz tym mniejsze są szanse że to się spełni, aha, i jeszcze, jak może rozpaść się związek i jacy są ludzie, nigdy im nie dogodzisz. A scena w łazience z pierwszą lepszą szmatą była żenująca. Masakra... Nię chcę tego nigdy więcej widzieć. Chyba sie wkurzę i dam im 1. xd