film jest bardzo dobry i ciekawy przede wszystkim niezagmatwany w przeciwienstwie do 1 ktorej chyba nikt do konca niezrozumial a przynajmniej polowa osob wogole nie zrozumiala tak wiec dwojka o 2 klasy lepsza od jedynki polecam!!!
Szczerze powiem że sciagnalem sobie kilka dni temu efekt motyla 1 i 2 i po obejrzeniu jedynki mialem ochote wykasowac dwojke bo pomyslalem ze skoro jedynka byla tak slaba to pewnie dwojka bedzie jeszce slabsza az tu nagle po zdecydoawniu sie na obejrzenie przecieralem oczy ze zdiwienia bo to poprostu niewiarygodne ze dwojka moze byc az tak lepsza od jedynki!Mysle ze to nie nowina bo w koncu czasem dwojka bije jedynke np niesmiertelny terminator oszukac przeznaczenie piatek 13 lalka chucky martwe zlo i jeszcze pare innych:)
a ja się nie zgadzam 1 była ciekawa i nie tak banalna jak 2... w sumie 2 nie jest znowu taka kiepska i gdybym wcześniej nie widziała 1 może nawet by mi się spodobała ale tak to mogąc je porównywać według mnie 2 jest dwa razy gorsza zresztą 1 jest jednym z moich ulubionych filmów i nawet jeśli czegoś nie rozumiesz to przecież o to chodzi żeby interpretacja filmu nie zawsze była prosta i tylko jedna zazwyczaj każdy film odbiera tak jak chce i nie musi się zgadzać z innymi:) chyba że ty akurat nic z niego nie rozumiesz to już gorzej:P