w paru momentach to sie az poplakalam :D ogolnie t lepszy niz 1 :)
Spokojnie! Może i dosyć kontrowersyjna ocena, ale to jej zdanie i nie musisz odrazu wyzywać od idiotów jak ktoś ma inne zdanie niż ty.
eh, czemu od razu ją obrażasz? ja też uważam, że dwójka to dno, ale nie niektórym ma prawo sie podobac.
Widać ze to rocznik 93. Zobaczył post kogos innego, kto skrytykował inna osobe i teraz chce pokazac jaki to on jest znawca filmów. Każdy ma swoje zdanie i nalezy to uszanować.Nie podałeś nawet powodu dlaczego uważasz ze jest idiotką i dlaczego ten film jest gorszy. Dno dno dno
Haha znalazł sie znawca kina, którego ulubiony film to Texańska Masakra Piłą mechaniczną. Jeden z najgorszych filmów jakie widziałem, bez fabuły, aby było duzo krwi i zabijania...
Heh. Tak sie składa że "Teksańska Masakra Piłą mechaniczną" to jeden z najlepszych horrorów, jakie keidykolwiek nakręcono i nie jest to tylko moje zdanie. Wersja z 74 roku była jednym z pierwszych horrorów o seryjnych mordercach. Remake jest krwawy i ma dobry klimat. Serynji mordercy nie mają motywów, więc fabuła nie musiała nader skomplikowana :)
Jeżeli remake Ci się nie podobał, sięgnij po pierwowzór. Na pewno nie bedzisz narzekał, na nadmiar lejącej się krwi.
Apropos Butterfly Effect.Dla mnie Jedną z różnic pomiędzy dwiema częściami jest to że do pierwszej aż chce się wracać, a o drugiej sie zapomina...
Teksańska masakra piłą mechaniczną to totalne dno , każdy film musi miec jakoms fabułe... jeśli sądzisz ,że filmy o ludzkiej psychice niemaja jej to się mylisz obejrzyj se hanibala , taxi driver czy lśnienie maja fabule a w twojim ulubionym horoże to h** wie oco biega... a idiotą to może ty jesteś ;] bo efekt motyla 2 jest napewno lepszy od tmpm xd!
DZiewczyno ten film jest beznadziejny!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie waz zie nawet porownywac go do pierwszej czesci!!!!!!!!!!!!!!!!
Posłuchaj Jaras B. W jego ulubionych filmach jest Teksańska Masakra Piłą mechaniczną z 03'. Nikt nie mówi o tym z 73 roku. Moze jest dobry, nie przecze ale chyba wszyscy się zgodzą ze tmpm 03' to totalne dno które nie ma fabuły i polega na wylaniu jak najwięcej krwi. Szczerze mówiąc nie oglądałem Sequelu Efektu Motyla, ale jaki by on nie był każdy ma swoje zdanie i ma prawo je powiedzieć. Tym bardziej, że nie było tu nic złego lub obrażającego czyjeś upodobania.Moim zdaniem ten kolo co tak skrytykował tą dziewczyne poprostu chce pokazać jakim to on jest znawcą, krytykując inne osoby... Pozdro