Ashton Kutcher nie wystapi w drugiej czesci :/ Wg. mnie ten film duzo straci bez udzialu tego aktora. Jezeli ogladam sequel to naturalne jest, ze chcialabym zobaczyc jak potocza sie losy glownego bohatera w drugiej czesci filmu
Szkoda Ashton Kutcher świetnie zagrał i pasował do tej roli. Le to znaczy że film będzie kontynuacją pierwszej częśći? Czyli główna postać będzie miała 30 lat?
To ma byc opowiec o innym bohaterze, ktory tak jak Ashton K. odkrywa, ze moze podrozowac w czasie. Ciekawa jestem tej 2 czesci i odtworcy glownej roli, chociaz nie lubie jak producenci wprowadzaja tego typu zmiany
Ja też nie lubie i wydaje mi się (bo często się tak zdarza) że z doskonałego filmu zejdą na te nowoczesne wymiociny. Mam nadzieje że nadmiar kasy na film nie sprawi że go zepsują.
Efekt Motyla bardzo mi sie podobal, ale obawiam sei ze druga czesc bedzie komercyjnymi popluczynami po pierwszej i nie bedzie jej dorastac do piet :/
Ja jestem dobrej myśli. Ciężko będzie pobić 1 część ale jeśli się postarają to im sie to uda. Byle nie poszli własnie na jaką komerche tylko :/ bo to będzie wstyd i deptanie 1 części. Wkońcu po to są kontynuacje żeby zaspokoić "głód" widza :D.
PS: Moim zdaniem aktor grający w 2 części powinien być aktorem "świerzym". Mam na myśli to, że nie powinien to być jakiś J. Deep albo jakiś inny przereklamowany typ, a dobrych aktorów to im tam nie brakuje :].