Efekt motyla 2

The Butterfly Effect 2
2006
5,5 50 tys. ocen
5,5 10 1 50263
4,0 6 krytyków
Efekt motyla 2
powrót do forum filmu Efekt motyla 2

Ashton Kutcher nie wystapi w drugiej czesci :/ Wg. mnie ten film duzo straci bez udzialu tego aktora. Jezeli ogladam sequel to naturalne jest, ze chcialabym zobaczyc jak potocza sie losy glownego bohatera w drugiej czesci filmu

eve_olution

Zwłaszcza że zakończenie pierwszej części zostawia furtke :/

Ale która to furtka? Przecież film miał 3 wersje zakończenia.

ocenił(a) film na 5
SAKORA

hmmm wie ktos może gdzie znaleźć alternatywne zakończenia tegi filmu??

eve_olution

Szkoda Ashton Kutcher świetnie zagrał i pasował do tej roli. Le to znaczy że film będzie kontynuacją pierwszej częśći? Czyli główna postać będzie miała 30 lat?

tonieja89

To ma byc opowiec o innym bohaterze, ktory tak jak Ashton K. odkrywa, ze moze podrozowac w czasie. Ciekawa jestem tej 2 czesci i odtworcy glownej roli, chociaz nie lubie jak producenci wprowadzaja tego typu zmiany

eve_olution

Ja też nie lubie i wydaje mi się (bo często się tak zdarza) że z doskonałego filmu zejdą na te nowoczesne wymiociny. Mam nadzieje że nadmiar kasy na film nie sprawi że go zepsują.

ocenił(a) film na 2
eve_olution

Efekt Motyla bardzo mi sie podobal, ale obawiam sei ze druga czesc bedzie komercyjnymi popluczynami po pierwszej i nie bedzie jej dorastac do piet :/

eve_olution

Moim zdaniem to zmiana na lepsze. Bez urazy ale Kutcher jest słabym aktorem.

Maro_2

Mozę i jest słabym aktorem ale jak dla mnie w Efekcie motyla się sprawdził i do niego pasował.

pogromca20

Ja jestem dobrej myśli. Ciężko będzie pobić 1 część ale jeśli się postarają to im sie to uda. Byle nie poszli własnie na jaką komerche tylko :/ bo to będzie wstyd i deptanie 1 części. Wkońcu po to są kontynuacje żeby zaspokoić "głód" widza :D.

PS: Moim zdaniem aktor grający w 2 części powinien być aktorem "świerzym". Mam na myśli to, że nie powinien to być jakiś J. Deep albo jakiś inny przereklamowany typ, a dobrych aktorów to im tam nie brakuje :].

eve_olution

bez ashtona film straci klimat... (a tak pozatym kto powiedzial ze Ashton nie wystapi ?? przeciez jeszcze obsada nie jest znana ... :/ no chyba ze jednak jest :/)
ashton tu pasowal i nie wyobrazam sobie nikogo innego w tej roli a juz na pewno nie jakichs nowych TWARZY !! spapraja to