Efekt motyla 2

The Butterfly Effect 2
2006
5,5 50 tys. ocen
5,5 10 1 50263
4,0 6 krytyków
Efekt motyla 2
powrót do forum filmu Efekt motyla 2

Efekt Motyla 2 ma nie SEQUELEM a PREQUELEM! Bedzie opowiadal o Ojcu glownego bohatera czesci perwszej, a kto uwaznie jedynke ogladal, bedzie wiedzial czego moze oczekiwac. Wezcie najpierw poczytajcie cos, a potem sie wypowiadajcie, bo...

deku

Skoro tak to z chęcią zobacze, ale osobiście też wolał bym, żeby nie było EM2... EFEKT MOTYLA to jeden z moich ulubionych filmów, a z reguły kolejne części są dużo gorsze od pierwowzoru, aczkolwiek nie zawsze... Niestety zmienił się scenarzysta EM i obawiam się, że może to popsuć całokształt... Obym się mylił... Z czasem zobaczymy :]

ocenił(a) film na 3
deku

A mi cos nie pasuje ze to preqel. Przyjrzyj sie Trainerowi (ktos dał linka w komentach) i zobacz ze główny bohater robi sobie zdjecie komórką. W czasach przed Evanem nie było takich gadzetów ani takich samochodów które tez mozna zobaczyc. Iwec o co tu chodzi??

ocenił(a) film na 1
deku

Wez sie chlopie zastanow co piszesz i nie wprowadzaj ludzi w bład...:| Gówno jest o 1 czesci...tylko jeden moment gdzie Nick szuka w necie i znajduje ojca Evana który ma na imie JASON!!!! Ciekawy jestem czy ty umiesz uwaznie ogladac film...i czy wogule rozumiesz ten film...Moja ocena filmu to 6/10...uwazam ze troszke nudnawy w pewnych mometach,poczatek i koniec fajny reszta to średnie..nawet słabe. Poprostu koles spieprzyl efekt motyla:(

ocenił(a) film na 1
deku

aaa i sam cos przeczytaj i sie wypowiadaj...:|

ocenił(a) film na 8
roxbury111

ZObacz na date kiedy to pisalem, a potem kiedy wyszedl film. ZASADA: Czytanie ze zrozumieniem (potem myslenie).

deku

Jak juz chyba wiadomo, film nie rest prequelem, to zupelnie inna opowiesc.

Niestety, opowiesc daremna, nudna i przewidywalna...
gdyby nie tytul to nikt by nie uslyszal o tym filmie.

SadSam

Mylisz się, w filmie jest fajny motyw, i akcja, sex i milosc, co mlodziez teraz lubi najbardziej.
Mysle ze zakonczenie bylo super, początke tez sie dobrze zapowiadał, a cały przebieg filmu był dobry i wcale nie nudny, bo caly czas sie cos dzialo.
Film jest dobry.