Efekt motyla 2

The Butterfly Effect 2
2006
5,5 50 tys. ocen
5,5 10 1 50263
4,0 6 krytyków
Efekt motyla 2
powrót do forum filmu Efekt motyla 2

nie ma nic wspolnego z 1 czescia po za samym pomyslem , nic nie warto tracic czasu na niego bo i nic nowego w nim niema .

BURZUM

Nie ma nic nowego?
chyba sam nie widzisz co piszesz.
Najpierw ze nie ma nic wspolnego, a potem ze nie ma nic nowego. LOL!

Film ma ten motyw ze koles zmienia wspomnienia, a film ma dobrą akcje, i jest naprawde dobry, spokojnie moge go porównać do 1 częsci :)

ocenił(a) film na 3
tabi

zal mi ciebie , chyba mama cie nie przytulala baranie .

BURZUM

:) Tylko sama krytyka w kazdych komentarzach, a ilu z Was ma ciekawszy pomysl na scenariusz? Film byl gorszy od jedynki, spodziewalem sie tego od obejrzenia zwiastunu a w nim nowi aktorzy. Ale slaby?:) Dziecko neostrady zza komputerka sie wypowiada co dobre a co zle.. Nie chodzi mi tu o to, by ktos nie mogl wypowiedziec sie negatywnie, ale o skrajnosci. Bardzo slaby..;] Film ocenil bym 7/10 Tak szczerze.. W porownaniu z pierwsza czescia 11/10.. Ale za slaby bym go nigdy nie uznal. Moze nakrecisz swoj, obejrze, ocenie. SKRYTYKUJE, pewnie bedzie slaby.. bardzo slaby. A druga czesc bedzie slabsza.. o wiele slabsza..

ocenił(a) film na 3
neotps

Jak jakis film jest slaby to tak go oceniam, a nie bede mu dawal 10 tylko dlatego ze mi sie jedynka podobala i dlatego ze ja filmow nie krece. przedstaw jakis argument odnosnie tego ze warto spedzic 90 minut przy tym bublu .A tak tak nawiasem mowiac znam duzo kontynuacji co sa dobre , ta nie jest.

BURZUM

Jak z matrixem.. Ze do d.. byly 2 i 3 czesc. Bo kazdy chcial w filmie zobaczyc swoja wizje. Trudno, zrobili tu 2ga czesc jaka zrobili. Czemu warto obejrzec? Bo to jeden z nielicznych filmow bez happy endu generalnie rzecz ujmujac. Troche mniej wstrzasajace sceny w filmie w porownaniu do pierwszej czesci. Trudno przedstawic argument konkretny, bo logo bylo fajne:) Bo kilka piosenek w filmie bylo niezlych, bo to druga czesc doskonalej pierwszej czesci. I gdy nakreca 3cia, to tez obejrzysz i Ty i Ja. Chocby z ciekawosci..

Film wypad kiepsko bo to druga czesc. Gdyby byl pierwszy mialby innowacyjna fabule. Widzisz, jedyny film ktory totalna klapa sie dla mnie okazal to oszukac przeznaczenie 3. Kwestia aktorow i braku klimatu. Moze aktorka odgrywajaca glowna role, gdyby choc na chwile zamknela usta w filmie (mimo iz nic nie mowi) i nie plakala co 10 minut. Film by jakos wygladal. A co do wspomnianych dobrych kontyuacji to jakie masz na mysli?

ocenił(a) film na 3
neotps

Tak sie zastanawiam czy ty czytasz to co piszesz?? Warto ten film obejrzec bo logo bylo fajne??????? Sciagnij sobie tapete i ogladaj ja caly czas i po sprawie, kilka piosenek bylo niezlych?? ja zadnej nie pamietam a nawet jak byly fajne to w sumie moze trwaly 3 minuty, sciagnij sobie muzze i ich sluchaj. Bo nie bylo hapy endu? i dlatego mam meczyc sie 89 minut?? wole obejrzec po raz 100 Siedem albo po raz 50 Tozsamosc i ten nie bede mial hapy endu.Piszesz ze gdyby byl pierwszy, ale NIE BYL!!!!!!!!!!! i dlatego jest strata czasu ogladanie go.A co do kontynuacji to tak pierwsze z brzegu
Ojciec chrzestny 2
Szczeki 2
Obcy 2 jak sie chce to mozna.

BURZUM

Argument jest taki, że 80% filmów co wychodzi jest daremna i żeby nie marszczyć freda codziennie, to można m.in. taki film obejrzeć ...

Lucek_3

Film o rekinach ktore atakuja ludzi:)
Sarkazmu nie zrozumiales z tym logiem. Coz moze musze mowic w jezyku ktory znasz? zioom!;]