Efekt motyla 2

The Butterfly Effect 2
2006
5,5 50 tys. ocen
5,5 10 1 50263
4,0 6 krytyków
Efekt motyla 2
powrót do forum filmu Efekt motyla 2

I bardzo dobrze, ze powstaje cos takiego - nędzne filmy zasłużyły na nędzne sequele - nawet czuje, ze druga czesc moze byc lepsza od jedynki, bo chyba trudno jest nakrecic cos gorszego:)

maku_3

przykro mi ze jetses kompletnym idiota... ale glupota chyba nei boli... skoro efekt motyla to slaby film to czemu jest w pierwszej 10 najlepszych filmow?

mariusz9191

Moze i glupota nie boli, ale niestety jest dosc powszechna, stad wysokie miejsce w rankingu tegoz filmidla:-) Sorry brachu, ale serdecznie wspolczuje Ci gustu.

maku_3

Kwestia gustu. Nie lubisz "Efektu motyla" twoja sprawa. Jesteś niestety w zdecydowanej mniejszosci. Coś w stylu partii PSL w parlamencie (5 posłów). Albo Mniejszości Niemieckiej. (1 poseł). A tak po za tym to faktycznie jesteś idiotą.

Basm

To ze jestem w mniejszosci swiadczy tylko o jednym, ze ten film to produkt masowy (cos jak coca-cola w swiecie napojow, czy harlequiny w swiecie literatury) czyli cos skierowanego do malo wybrednej, ciemnej masy. Rozumiem, ze sie do niej zaliczasz i jest Ci z tym dobrze. Tobie więc tez gratuluje:)

maku_3

Ludzie co wy gadacie....
Ogladam wiele filmow poczawszy od kina masowego jak to napisales dla idiotow czy ciemnej masy konczac na naprawde kinie niezaleznym ktore zachacza nieliczny widz. Mam juz za sobo okolo 800 filmow a drugie tyle przedemna. A co sie tyczy efektu motyla to naprade dobry film. 10 nie dam ale na 9 zasluguje! Jeden z glebszych filmow tylko trzeba to umiec zobaczyc.

marv

"Efekt motyla"-komercyjna słabizna,nieskomplikowany...ni e dorabiajcie do niego ideologii,bo on naprawdę nie jest złożony,zagmatwany...Prostota bije po oczach,aczkolwiek to wciąż niezły film,tylko proszę nie róbcie z niego jakiegoś kultowego super filmu,bo takim nie jest,to po prostu komerycyjny filmik

ocenił(a) film na 2
maku_3

co z tego ze komercha jak film jest rewelacyjny może i prosty ale interesujacy pozatym Maku to ze jesteś w mniejszosci nie znaczy ze tylko twoje zdanie powinno sie liczyć i ze ona jest najwazniejsze gówno prawda...tak z innej beczki Broken Flowers mimo wszystko jest filmem komercyjnym a jest wielkim filmem (ale to z innej beczki)

gazdus_2

Też ten film lubię, ma wady (kutcher), ma zalety (pomysł), ale uwierzcie mi, jeśli tak się tym podniecacie, to faktycznie po prostu mało filmów widzieliście.... na dobry początek radziłbym obejrzeć Donniego Darko, będzie podobno 6 maja na tvnie... o północy. I to już dobrze pokazuje że film nie jest łatwy. Jest szansa że psychotriller go zrozumie, natomiast mariusz to idiota, i niech lepiej idzie spać po dobranocce.