Efekt motyla 2

The Butterfly Effect 2
2006
5,5 50 tys. ocen
5,5 10 1 50263
4,0 6 krytyków
Efekt motyla 2
powrót do forum filmu Efekt motyla 2

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wystarczyło cofnąć się do momentu pierwszego pikniku,zmienić koło,lub poczekać az cięzarówka przejedzie. Wszyscy żyliby długo i szczęśliwie. ;)
Film nie zasługuje na to, by nosic ten tytuł! Efekt Motyla nr 1 jest po prostu mistrzowski,a to jest gniot :/

ocenił(a) film na 5
mon_star

Niekoniecznie.
Toby ich ocaliło od jakiegokolwiek wypadku, ale to nie wszystko na czym zależało naszemu bohaterowi.

Chciał też dostać awans i bogato żyć.

ocenił(a) film na 4
fariago

"Chciał też dostać awans i bogato żyć."

Za dużo chiał. Jak dla mnie po pierwszym cofnieciu sie w czasie mogl zaakceptować swoje życie. Wszyscy przyjaciele żyją, mają się nieźle poza problemami w pracy i pretensjami Julie. Ale ja uważam, ze z takimi problemami można sobie poradzić bez cofania sie w czasie tylko po to żeby mieć lepsza prace.

ocenił(a) film na 5
Szczepanpro

Uwierz mi - postąpiłbyś tak samo.
Kiedy człowiek dostaje coś za darmo, zwykle sięga po więcej.
Nasza rasa jest niewdzięczna i zawsze chce więcej.

Dlatego ją kocham., ; )

ocenił(a) film na 4
fariago

Mnie mimo wszystko wystarczyłoby,żeby znów żył mój ukochany,tak bym się z tego cieszyła,że na bank nie w głowie byłby mi jakikolwiek awans :)

ocenił(a) film na 5
mon_star

Nie sądzę.
Kiedy raz nauczyciel dał ściągnąć, wszyscy zaczęli się burzyć, że na kolejnym za takie akcje wstawiał jedynki.
Kiedy raz szef pozwolił Ci wyjść wcześniej / zrobić sobie dzień, dwa wolnego, zacząłaś go obgadywać, kiedy za tydzień się na to ponownie nie zgodził.
Kiedy raz ukochany zrobi dla Ciebie wymarzoną kolację, jak z bajki lub flimu, po jakimś czasie zaczynasz mu wypominać, dlaczego nie jest taki jak kiedyś.

To ludzki, że chcemy więcej.
Nawet jeśli jesteśmy w pełni szczęśliwi, to po jakimś czasie szczęście opada.

I nie zapominajmy o tym, że Nick nie podjął samolubnej decyzji - chciał, aby jego rodzina żyła jak najlepiej.