Efekt motyla 2

The Butterfly Effect 2
2006
5,5 50 tys. ocen
5,5 10 1 50263
4,0 6 krytyków
Efekt motyla 2
powrót do forum filmu Efekt motyla 2

bzdura?

ocenił(a) film na 5

moze to ja zle zrozumialem...ale skoro julie byla rzekomo w ciazy....to dlaczego po roku nie bylo sladu dziecka w zmienianej przez nicka przyszlosci??lekkie rozczarowanie...erika durance lepsza w roli lois lane!!:]

Krzynow

dokładnie tak, scenarzyści albo się pogubili albo zrobili to celowo. można by jescze pokombinować, że straciła ciążę w wyniku wypadku, ale jesli tak by było to powinna być o tym mowa. jednym słowem - poważna luka w fabule.

ocenił(a) film na 1
sportowiec

no tak... tylko że w 26 minucie filmu ona mówi do niego, "To był dla nas bolesny rok", więc może chodzi o to utracone dziecko...

arekw

nie sądzę. to by było zbyt daleko idące domyślanie się. chodziło po prostu o wypadek.

ocenił(a) film na 3
arekw

Jak dla mnie to oczywise że straciła w wypadku, nawet ani przez chwile sie nad tym nie zastanawiałem, "To był dla nas bolesny rok" to potwierdza.

Ale fil i tak bardzo słaby

ocenił(a) film na 6
czuczeros

Powiedziała jeszcze że przez ten wypadek za dużo stracili, czyli wszystko by sie zgadzało...

ocenił(a) film na 5
Krzynow

dla mnie tez to jest oczywiste, że poroniła.. a tak btw to od początku filmu byłam pewna, że chciała mu powiedzieć właśnie o ciąży :P a tak w ogóle to film średni, na pewno nie ma co porównywać do 1, spłycony na maxa..

ocenił(a) film na 7
oliina

No jasne,że poroniła,widzę,że wszystko trzeba wyłożyć łopatologicznie na tacy,bo tak już jest za ciężko wysilić swoje szare komórki!!