Efekt motyla 2

The Butterfly Effect 2
2006
5,5 50 tys. ocen
5,5 10 1 50263
4,0 6 krytyków
Efekt motyla 2
powrót do forum filmu Efekt motyla 2

film momentami mi sie podobal, mimo ze jak juz wiekszosc napisala slabszy od jedynki zdecydowanie..... ale po obejrzeniu irytuje mnie brak spojnosci w fabule.... na koncu filmu dowiadujemy się, że ta laska byla w ciąży- gdzie jej dziecko w alternatywnych liniach czasowych??? Ile w linii gdy nie jest z tym gosciem mozna to wytlumaczyć, ze usunela, o tyle w linii po pierwszej "podrozy" bohatera kiedy są razem..... glupie zakonczenie, nielogiczne decyzje i zbudowanie osobowosci glownego bohatera, bazowanie na świetnym pomysle z jedynki, ale film sredni....... PS z góry dzięki za odpowiedzi i opinie

ocenił(a) film na 6
bermudy

Też o tym pomyślałem, skoro ja to zauważyłem to spory błąd. Jedynka dużo lepsza, aczkolwiek można obejrzeć. A zakończenie było słabe i przewidywalne.

ocenił(a) film na 6
extranick

W pierwszej "podróży" ona mówi o tym "co straciliśmy w czasie wypadku". Co pewnie w domyśle oznacza ich dziecko tylko on o tym nic nie wie. Obejrzyjcie sobie film jeszcze raz ;) Domyslalam sie tego od poczatku filmu wiec moze dlatego zwrocilam na to uwage ;)