Efekt motyla 2

The Butterfly Effect 2
2006
5,5 50 tys. ocen
5,5 10 1 50263
4,0 6 krytyków
Efekt motyla 2
powrót do forum filmu Efekt motyla 2

nie popsuja tym filmem jedynki, bo tu sie zgadzam ze dobre filmy nie maja kontynuacji chociaz np w shreku wole 2 czesc od pierwszej!

Sara_16

ten film był tak beznadziejny że nie można go popsuc moze scenariusz 2 będzie bardziej dopasowany a reżyser weżmnie sobie do serca krytyczne opinie z 1 częći i zrobi lepszy film od poprzedniego naprawde szkoda marnowac oczu dla takiego filmu jak "Efrkt motyla" jak juą robić film to z jakimś sensownym scenariuszam a nie ja słysze poinie" świetny tylko musiałam dwa razy oglądac żeby zrozumnieć senas wzruszył mnie" to sory co dwa razy film bez sensu to i dwa razy trza obejrzec a i tak sie sensu nie zrzumie albo se jakis wymyśli absurdalny tyle ! pozdro

dYDelf

Widzę dYDelf, że nie lubisz chyba filmów przy których trzeba sie skupić i troche sie nad ich sensem sie zastanowić... Filmy, przy których z każdym ich ponownym obejrzeniem, odkrywamy "coś nowego" - coś co wcześniej nam umknęło - są naprawde dobre i udane !!! Ja co prawda zrozumiałam fabułe za pierwszym razem (mówie o pierwszej części) ale i tak chciałam go obejrzeć ponownie, żeby wszystko bardziej sobie utrwalić w pamięci:)
Jedynka byla świetna więc jestem ciekawa jaka bedzie druga czesć.
Pozdrawiam.