PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7117}

Egzorcyzmy Emily Rose

The Exorcism of Emily Rose
2005
7,0 208 tys. ocen
7,0 10 1 207761
5,5 31 krytyków
Egzorcyzmy Emily Rose
powrót do forum filmu Egzorcyzmy Emily Rose

Film totalnie beznadziejny- szkoda słów... Takie 'horrory' to ja oglądałam zanim się urodziłam- lipa!!!!!!! Nikomu nie polecam... Kicz, za dużo bajerów- nie wierzę w nic, bo 'amerykański hit' w tym stylu to spłukuję w kiblu razem z wymiocinami ;)

ocenił(a) film na 10
Uma_Quentino

Wiesz w to co chcesz, ale nie oczerniaj tego filmu z tego powodu, to, że jesteś innej wiary czy coś, nie znaczy, że "Kicz, za dużo bajerów"...
Te "bajery" to właśnie historia prawdziwa! A dla Twojej wiadomości przyjmij to, że zanim zapewne się urodziłeś, to było tylko no nie wiem z 10 filmów z gatunku horror, który był na faktach.

Pozdrawiam.

Uma_Quentino

co za denna wypowiedz...
moze nakrec lepszy, a my to wtedy ocenimy;]

ocenił(a) film na 6
martynkka

ajj ludzie - bez obrazy.... kazdy ma swoje gusta i gusciki,jednym sie film podoba- drugim nie. zostawmy ta kwestię, no ale: ta wypowiedz jest naprawdę wzyczajnie głupia - pomyśl! - ogladałaś/łeś takia horrory zanim sie urodzilas/leś? a niby w jaki sposób?!! ;)pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
Uma_Quentino

Bo to nie jest typowy horror, z litrami tryskającej krwi i ludzkimi kończynami latającymi w powietrzu ;)

Ten film trzeba zrozumieć, żeby móc wystawiać na jego temat jakiekolwiek opinie...

ocenił(a) film na 9
Uma_Quentino

Film nie jest "totalnie beznadziejny" widziałam wiele gorszych... nawet mi się podobał, a ja jestem wymagającym widzem horrorów. A tak poza tym to jak spłukujesz film w kiblu to uważaj, bo czasami może stanąć w rurze i cała zawartość wyleje się na podłogę.

ocenił(a) film na 7
Angie_21

Radzę zapoznać się z prawdziwą historią Anneliese Michel to może wtedy będziesz wiedziała skąd w filmie tyle "bajerów". Ten film ma skłaniać do przemyśleń w stylu "czy ja bym był/ była zdolna na takie poświęcenie?". I na pewno nie można nazwać go kiczem.

ocenił(a) film na 10
Angie_21

Dobre:) hehe trzeba uważać z tym spłukiwaniem :)

ocenił(a) film na 10
Uma_Quentino

Ni wiem dlaczego uważacie to za kicz.To film na faktach.Moge powiedziec,ze moja najlepsza przyjaciołka byla świadkiem takich zdarzeń.
Takie rzeczy sie dzieja naprawde i uważam,ze film swietnie to pokazuje.Warto obejrzeć.

Uma_Quentino

Według mnie ten film nie jest zły. Uważam jednak, że każdy może mieć swoje zdanie na ten temat. Jednak nie podoba mi się Twoja wypowiedź. Za nim się urodziłaś, to nic nie oglądałaś...

ocenił(a) film na 8
Uma_Quentino

Mi się podobał...miałem nawet wrażenie że ten fim chce coś przekazać...
Na serio...dzięki temu filmowi przemyślałem niektóre sprawy i kika żeczy zmieniło się we mniena lepsze.
Polecam