Ufff no i juz po emisji. Prawde mowiac chcialem zeby ten film jak najszybciej sie skonczyl bo momentami mnie naprawde przerazal. Dodajac fakt ze film jest oparty na prawdziwych wydarzeniach nie mozna "przejsć obok" bez chwili zastanowienia sie nad nim i zdarzeniami które opisuje. Reasumujac film dla mnie GIT !!!
Zgadzam sie. Dla mnie filmik byl miejscami tak straszny ze chcialam wylaczyc ale wytrwalam do konca:) Dodajac ze ogladalam go sama o 2:00 w nocy sprawy nie poleprzal, a Ci ktorzy ogladali moga wyobrazic sobie jak sie balam kiedy pod koniec filmu o 3:00 z polki spadla moja torebka. Nie polecam filmu ludziom o slabych nerwach bo mozna sie niezle przestraszyc.
Hej
Widze ze ogladniecie filmu o tak wyszukanej porze kosztowalo Cie sporo zdrowia :) A z ta torebka to niezla jazda. Ja mialem podobna sytuacja. Po ogladnieciu filmu Ring ( rowniez w nocy ) zadzwonil telefon. To bylo kolo 4 rano. Szczerze mowiac teraz z tego sie smieje ale wtedy wierzcie mi nie bylo do smiechu. Podchodzilem do tego telefonu jak pies do jeże :( Ostatecznie okazalo sie ze kolega wybiera sie na ryby :) i nie ma z kim jechac. Myslałem ze urwe mu glowe :) Tak wiec nie zycze nikomu ani spadajacych przedmiotów po "Egzorcyzmach Emily Rose" ani dzwoniących telefonów po "Ringu"
pozDrawiaM
ps. Mam 4 real fotki podczas gdy Emily byla nawiedzona :( jak ktos chce je zobaczyc piszcie na maila demode@interia.pl z checia podesle
3mka