niech włączy kanał Polsat, 21 listopada 2008r.
Polsat poprawia notowania w przeciwieństwie do "religijnej Jedynki" (TVP 1), w której zobaczyć możemy co najwyżej Iwonę Schymallę, komentującą w niedzielne południe Anioł Pański z Watykanu. Po co nam taka Telewizja Państwowa, w której niczego wartościowego zobaczyć nie można?! Czekam z niecierpliwością na piątkowy filmJ
"Po co nam taka Telewizja Państwowa, w której niczego wartościowego zobaczyć nie można?!"
Wymieniłeś wartościowy program, ktorego na żadnej innej stacji nie ujrzysz. W którym mozna sie cos dowiedziec o cywilizowanym, prawdziwym katolicyzmie, w odróznieniu od bełkotu RM czy tv trwam
Wymieniłbym Ci jeszcze kilka takich wartościowych programów TVP ale mi sie zwyczajnie nie chce
A wracając do EER, to radze obejrzeć z napisami i w całości. W polsacie to co najwyżej komedie ogladąc można.
Thrillery i horrory na pewno nie
od TVP to TY się odwal, na dwójce ostatnimi czasy leca bardzo porządne filmy choćby ostatnio Z odzysku, wczesniej m.in. Plac Zbawiciela
Włochacz, przepraszam Ciebie, to ja miałem oberwać, a dostało się Tobie. Prostuję: faktycznie w Telewizji publicznej mozna zobaczyć ambitne kino.
W moich słowach nie ma żadnej ironii! Kończę, gdyż POLSAT zaczyna Egzorcyzmy Emily Rose.
Pozdrawiam
"Wymieniłbym Ci jeszcze kilka takich wartościowych programów TVP ale mi sie zwyczajnie nie chce "
Mam nadzieje, że nie chodzi o Gwiazdy tańczą na lodzie, M jak miłość czy Modę na sukces.
A dobrych filmów jak na lekarstwo.
Agrobiznes - żeby rolnik wiedział czy warto świnie już sprzedać, czy ją jeszcze tuczyć do następnego Agrobiznesu
+ te co wymieniłeś, naprawde fajniuchnee
"A wracając do EER, to radze obejrzeć z napisami i w całości. W polsacie to co najwyżej komedie ogladąc można.
Thrillery i horrory na pewno nie "
Dokładnie tak! Ostatnio wlasnie zauwazylem ze 90% wypasionych filmow ktore widzialem to wlasnie nie w telewizji tylko na kompie i założe sie ze wiele filmow które widziałem w tv i wydawaly mi sie nudne (reklamy, te znaczki co to za stacja i od ilu lat mozna to oglądac, słabo muzykę słychać ale to pewnie wina archaicznego sprzętu :D) oglądane na kompie spodobałyby mi się. Pomyśleć ile filmów w ten sposób... hmmmm... po prostu zmarnowałem.
Aha no i Włochacz rozwaliłeś mnie tym tekstem: "Agrobiznes - żeby rolnik wiedział czy warto świnie już sprzedać, czy ją jeszcze tuczyć do następnego Agrobiznesu" hahaha :D polew na maksa :) sog dla ciebie czy jak to tam leci :D
"(reklamy, te znaczki co to za stacja i od ilu lat mozna to oglądac, słabo muzykę słychać ale to pewnie wina archaicznego sprzętu :D) "
Dla tych co nie umieją czytać w myślach :) wyjaśniam ze chodziło mi o to że te rzeczy odwracają uwagę, wkurzają, rozpraszają itp. Uprzykrzają oglądanie filmów. Chociaż czasami da się to zignorować.
Widziałem w życiu dużo horrorów z czego większość to najwyżej "średniaki" ale ten film to klasyk dla mnie. Coś dla fanów "Egzorcysty" (pierwszej części przynajmnie). Oglądałem ten film kiedyś sam w nocy i wytrzymałem może z 30 minut a dla weterana gatunku horror to bardzo krótko i to o czymś świadczy. WŁĄCZCIE DZISIAJ POLSAT!!