PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7117}

Egzorcyzmy Emily Rose

The Exorcism of Emily Rose
2005
7,0 208 tys. ocen
7,0 10 1 207757
5,5 31 krytyków
Egzorcyzmy Emily Rose
powrót do forum filmu Egzorcyzmy Emily Rose

Obejrzałam i...

ocenił(a) film na 10

teraz boję się pójść spać;) No trochę. Dawno się tak nie nastraszyłam, więc mi się podobało. Film, oddzielając wszelkie kwestie prawdy bądź nie, jest bardzo dobry, przekonująco zagrany, w tle budząca grozę muzyka - b. dobra. Polecam, choć nie oglądajcie tego filmu sami - jak ja;)

ocenił(a) film na 9
smiszcz

Spać to jeszcze, byle nie obudzić się w okolicach 3am ;)
Według mnie ten film najbardziej straszy właśnie tym, że jest oparty na historii, która wydarzyła sie naprawde. Niezależnie od tego czy to demony czy choroba psychiczna, obie ewentualności są według mnie równie przerażające i w równym stopniu nieprawdopodobne.. A jednak sie zdarzają!

glimmung

Ja byłam na tym filmie w kinie z klasą...na początku się tak nim nie przejęłam...ale jak miałam zgasić światło...brrrr

glimmung

Ja byłam na tym filmie w kinie z klasą...na początku się tak nim nie przejęłam...ale jak miałam zgasić światło...brrrr

glimmung

ocenił(a) film na 1
Allicja

heh, mnie osobisice film co najwyzej rozbawil..... brak akcji i napiecia, nuda po prostu. Jezeli tak was to przerazilo to jakbyscie obejerzeli cos bardziej hardcore'owego (polecam od siebie kino azjatyckie) to byscie chyba na zawał zeszli na miesjcu....(hahaha) Ludzie troche dystansu, w ktorym miejscu tem film jest straszny?