PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7117}

Egzorcyzmy Emily Rose

The Exorcism of Emily Rose
2005
7,0 208 tys. ocen
7,0 10 1 207755
5,5 31 krytyków
Egzorcyzmy Emily Rose
powrót do forum filmu Egzorcyzmy Emily Rose

Piractwo jest nielegalne...jak jednak mamy nie sciągac filmow z internetu jak niektóre filmy wogóle nie wchodzą do polskich kin!!!
Niektóre filmy jak chocby niedawna komedia "Dukes of Hazzard" byłą wyswietlana tylko w Amerykanskich kinach.Z kolei inne filmy jak własnie "Egzorcyzmy Emily Rose" są OD 18 lat!!!!No i jak tu isc do kina jak sie ma np 17 lat!!!I własnie ludzie którzy chcą isc na ten film a mają ponizej 18 lat sciągają takowy film w programow typu kaza czy emule.Z tego co widze to niedługo bajki disney'a bedą od 15 lat a filmy sf czy filmy akcj to pewnie od 20 lat :/ .....KTO TO WYMYSLA????

czolo_wariat

a na stronie egzorcyzmów pisze że od lat 13(Parents Guard 13) czyli że rodzice po raz pierwszy muszą obejżeć film wraz z cieckiem a w polsce to od lat 18 a np. taka teksańska masakra też od lat 18 a wyjątkowo brutalna nie jest i wogóle nie zrobiła na mnie wrażenia typu strach czy żygi choć mam dopiero13 lat XD

ocenił(a) film na 7
czolo_wariat

A to ciekawe, bo ja mam 14 lat i jakoś dostałam się na seans :). Koleżanka mnie nastraszyła i obraziła się na mnie, bo miałyśmy razem iść na film; ja wolałam "Egzorcyzmy...", a ona się bała. Ale mimo to nie żałuję, że poszłam :).