Egzorcyzmy Emily Rose

The Exorcism of Emily Rose
2005
7,0 208 tys. ocen
7,0 10 1 208089
5,6 24 krytyków
Egzorcyzmy Emily Rose
powrót do forum filmu Egzorcyzmy Emily Rose

Przebijcie mnie

ocenił(a) film na 8

O 3:00 w nocy po obejrzeniu "Egzorcyzmów Emily Rose" ktoś zadzwonił do mnie z
zastrzeżonego numeru telefonu.

użytkownik usunięty
borsuk96

Nasuwają mi się tylko dwie odp:

1. Ktoś zrobił Tobie kawał
albo
2. Znak od kogoś z "zaświatów" żebyś wierzył w istnienie złych duchów (podejrzewam,że przed filmem w ogóle nie wierzyłeś)

ocenił(a) film na 8

Gadałem z bratem. Nie przyznaje się. Inna sprawa że zawsze jak zrobię coś dobrego to śnią mi się zmarli . Ci dobrzy, wyglądają na szczęśliwych :-)

ocenił(a) film na 8
borsuk96

Myślę, że brat Ci zrobił numer, bo np. moja koleżanka powiedziała swoim kolegom, że będzie oglądała The Ring wieczorem
i napisali do niej z innego numeru : "Umrzesz za 7 dni", a ona im na to "A ty za 6" xD No ale oczywiście żaden się nie przyznał pózniej.

ocenił(a) film na 7
borsuk96

Budziłam się przez kilka dni równo o 3:00 o.O

użytkownik usunięty
Ninurta

Złych duchów nie należy się bać tylko demaskować ich pokusy abyśmy nie zgrzeszyli. Szatan najbardziej się boi, że zostanie zdemaskowany. Świetnie ten temat porusza "Rytuał" i film dokumentalny http://www.youtube.com/watch?v=BlhFK2Gc1Nw

ocenił(a) film na 8
borsuk96

U mnie jakiś czas po obejrzeniu "Ring" telewizor sam się włączył i był ten szumiący obraz. TV stary, to różne rzeczy mogły się z nim dziać :D

JackBauer

moim sasiadem jest irek bieleninik...

emil20056

O ja pier...

borsuk96

Ja cię przebiję! Moja koleżanka po obejrzeniu tychże Egzorcyzmów, przestraszyła się. A konkretniej.
Koło godziny trzeciej w nocy, jej pies zaczął strasznie szczekać. Potem otrzymała sms o treści "1,2,3,4,5,6". Czyli zapewne sześć demonów. Od numeru 123456. Kto ma taki numer i akurat robi sobie żarty? To nie koniec. Następnego dnia rano obudził ją jakiś facet walący w drzwi. Oczywiście go nie wpuściła (studentka, mieszka sama). Następnie znalazła w skrzynce pocztowej zaadresowaną do niej książkę o demonach. Spytacie ; od kogo? W miejscu nadawcy było napisane ; 1,2,3,4,5,6. Zbieg okoliczności? Nie wiem.
Sama na oczy widziałam i książkę, która była w jakimś tam do tego innym języku (już nie pamiętam jakim), oraz sms .
Do tej pory koleżanka "ma zastrzeżenia" do takich rzeczy. Dziwne zdarzenie, prawda?

ocenił(a) film na 8
Ishenare

HEHEHE taaaa z całą pewnością bliżej nieokreślony demon/y wysłały jakiejś dziewczynie bez znaczenia oryginał Necronomiconu bo obejrzała ten film ( jak miliony innych )... ciężko mi w to uwierzyć. Ja natomiast miałem zajebistą hmmm 'fazę' skończyłem oglądać ten film, wyszedłem na wieczorny spacer, zjadłem kwasa...:D, włączyłem tel. (bo nie lubię jak dzwoni kiedy jestem na fazie to wyłączam)...więc włączam telefon a tam równiusieńko 3;00..heheheheeh i zaraz potem połączenie od ziomka żebym wbijał do niego bo też szarpną PAPIERA - STRANGE~! nie?

ocenił(a) film na 7
borsuk96

Ja do tej pory mam pewne obawy, gdy widzę, że jest 3:00 w nocy... :P

ocenił(a) film na 8
aviatorka

jesteście bardzo podatni na sugestie ot co...i wszystko w tym temacie ;)