Nie podniecałbym się tym filmem , na świecie jest wiele lepszych historii od Emily Rose ale i tak 9/10
bez sensu kompent ;/ w ogóle co nim pokazałes ?? moze nam opowiesz o tych historiach tylko nie wyskakuj z EGZORcystą (bo to juz kompletna Bajka)
Film spoko.Ale nie jest jakiś bardzo straszny.
Chociaż...nie wiem.
Oglądałam go w kinie-może dlatego nie wydał mi się wyjątkowo-straszny.W każdym razie ciekawy-warto objerzeć moim zdaniem.
Tak.Ciekawi mnie tylko dlaczego napisali,że to najbardziej inteligentny horror.Co w nim takiego inteligentnego?..
Wystarczy jak napiszą,że na faktach to odrazu wszyscy się rzucą...
dziewczyno, od razu po Twoich komentarzach widać, że nie jesteś osobą wystarczająco dojrzałą, aby oglądać tego typu filmy ... Dla Ciebie to chyba nie ma najmniejszego znaczenia, że film jest na faktach ... Liczy się tylko to, aby był straaaaszny ... Wydaje mi się, że jest straszny właśnie dlatego, bo jest oparty na prawdziwej historii ... Dlatego właśnie zlatuje się tyle ludzi ... Bo film na faktach jest o wiele INTERESUJĄCY i INTELIGENTNY niż horror w którym jest pełno niepotrzebnej krwi, w którym odcinają sobie głowy, łamią kości itd. ...