PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7117}

Egzorcyzmy Emily Rose

The Exorcism of Emily Rose
2005
7,0 208 tys. ocen
7,0 10 1 207757
5,5 31 krytyków
Egzorcyzmy Emily Rose
powrót do forum filmu Egzorcyzmy Emily Rose

tandeta i do tego nudny......szmira 1 klasa;/

ocenił(a) film na 9
velvety_remembrance

skoro wg Ciebie jest taki zły to może chociaz jakies argumenty:)

ocenił(a) film na 1
guz

ok: film , mimo ze rzekomo na faktach dla mnie byl wyjatkowo nudny, fabula naciagana i spatetyzowana. Jako horror film sie nie sprawdza, jako dramat tez w zasadzie nie, ot taka bajeczka, rzekomo na faktach. Typowa amerykanska produkcja bez polotu.

ocenił(a) film na 6
velvety_remembrance

Ty tez jestes tandetny bo po prostu nie rozumiem tego filmu ...

ocenił(a) film na 6
Lukasgol

mala poprawka pomylila mi sie literka to Ty nie rozumiesz tego filmu !!!

ocenił(a) film na 1
Lukasgol

a co tu rozumiec? Wez sie chociaz z takimi teksami nie wychylaj bo sie osmieszasz. To nie Bergman, Lynch czy Greenaway ze trzeba do ogladania uzywac szarych komorek. Film po prostu porazka, pod kazdym wzgdem.

ocenił(a) film na 6
velvety_remembrance

Ja sie osmieszam znalazl sie krytyk filmowy od 7 bolesci tacy ludzie mnie smiesza nie maja argumentow,a glos zabieraja ... Żena !!!

ocenił(a) film na 10
velvety_remembrance

Lukas ma racje ten film jest genialny a jedyną osobą która sie tu ośmiesza swoimi komentarzami to jesteś ty velvety

ubik_5

Ej, każdy może swoją opinię chyba wyrazic? Nie trzeba od razu na wszystkich najeżdżac.

ocenił(a) film na 6
velvety_remembrance

Kiepski film. Ale moze nie szmira.Ale prawda:
-jako horror sie nie sprawdza
-sprawa w sadzie malo poruszajaca
-film prosty,moze nie dla kompletnych debili,ale nie wyjezdzajcie z tekstami,ze ktos go nie zrozumial,bo tu nie ma tak naprawde wiele do rozumienia

Snaga_Przeklety

To nie jest następny durny horror w stylu ''gruma nastolatków gdzieś pojechała i ktoś ich zabija'' , ti jest horror psycholigiczny , a nie następna tandeta . A dla gościa który napisałże film jest ''rzekomo na faktach " niech wie że film jest Naprawde na faktach , więc jak nie egzorcyzmy te są opisane w książce'' Z pamiętnika egzorcysty" , którą napisał ksiądz egzorcysta , gdzie opisywał to co przeżył.

ocenił(a) film na 10
The_Grim_Ripper

"film , mimo ze rzekomo na faktach "

Film jest na faktach. Odsyłam do książki pt. "opętanie Annelise Michel" wydanej w polsce, napisanej przez sświadka procesu Annelise (nieznam imienia)

"nudny, fabula naciagana i spatetyzowana"

Jak dla mnie to, film nie był nudny, a fabuła już napewno nie była naciągana, poniewaz to tak jak byś powiedziała że wszystkie fakty są naciągane.

" Jako horror film sie nie sprawdza, jako dramat tez w zasadzie nie"

Rozumiem że kolejny krytyk nam się znalazł, ale niestety muszę uświadomić szanowną panią krytyk że "Opętanie Emily Rose", jest horrorem, a na dodatek horrorem religijnym.

"Typowa amerykanska produkcja bez polotu."

CO??? śmiać mi sie chce, tym zdaniem to już się kompletnie ośmieszyłaś.

ocenił(a) film na 1