Elita zabójców

Killer Elite
2011
6,8 69 tys. ocen
6,8 10 1 69340
5,1 15 krytyków
Elita zabójców
powrót do forum filmu Elita zabójców

Niedługo siedemdziesiątka na karku. Wiadomo, że chodziło o kase, chcieli znane nazwisko. Zamiast niego dałbym Toma Cruise`a, czy choćby Josha Hartnetta

Cruise ??????????? gosciu cos chyba z Toba jest nie tak ... a moze ktorys z braci Mroczek.... De Niro to KLASA i wiek tu nie ma zadnego znaczenia !!!!!!!!

ziolek372

Crusie jest słabym aktorem!De Niro to świetny aktor (super rola np : we filmie "Ronin") !!!!!!!!!

kobra116

Cruise całkiem dobrze zagrał w "Zakładniku". Może jest walniętym sekciarzem, ale aktorem kiepskim nie jest.

użytkownik usunięty
kobra116

Nie wiem skąd ta nienawiść do niego, Cruise jest b.dobry

niestety to prawda, De Niro biegający z karabinem w tym filmie to już niestety parodia tamtego świetnego De Niro z karabinem z Gorączki.

użytkownik usunięty
Krolik_Pudding

Cruise? o_O
Już prędzej Eastwood albo Banderas, ewentualnie jakiegoś czarnego

a niby Eastwod to młody jest?????????????????????

ocenił(a) film na 8
Krolik_Pudding

a niby dlaczego? to ze jest stary nie znaczy ze ma poruszac sie uzywajac balkonika. uwazam ze zagral dobra role. Jest ciagle w formie.

dabram17

dlaczego? to wyglądało trochę śmiesznie.

użytkownik usunięty
Krolik_Pudding

...wlasnie wrocilem z kina, i...sam jestes za stary - jak bedziesz mial tyle lat co Bob De Niro to nie bedziesz mial sily stukac w klawiature by sklecic kolejne 'genialne' zdanie na Filmwebie..;)
To zarcik oczywiscie! :)
Sam zastanawialem sie jak wypadnie De Niro w tym filmie i....powiem szczerze, ze nie zawiodl - ma facet klase. Smiesznie to moze wygladac gdy oglada sie 5-10 filmow dziennie sciagnietych z Neta, zamiast pojsc do kina, wciagnac sie w akcje filmu i po prostu dobrze sie bawic. Po to w koncu sa takie filmy.
Niestety, ale dawno juz nie bylo dobrego filmu na miare "Ronina"...

panie icewave proszę mnie tutaj nie obrażać szufladkowaniem po dwóch napisanych zdaniach jako jakieś dziecko neostrady, które ogląda taśmowo same ściągniete z neta dvdripy i nie daj boże camy czy jak to się tam nazywa.
Tak się składa, że nie mogłeś być dalej od prawdy - Elite widziałem w kinie, na seansie Filmwebu Offline i, wow, to może być szkokiem, chodzę regularnie do kina i stanowczo bardziej wolę oglądać filmy w kinie niż ściągnięte z neta.

Ciebie De Niro nie zawiódł, mnie zawiódł - gusta. Dla mnie w porównaniu do Stathama czy Owena De Niro wyglądał w tym filmie zabawnie i nieprzekonująco i takie jest moje zdanie.
A jak będę miał tyle lat co De Niro to wiem jedno - nie będę się pchał przed kamerę w jakiś akcyjniakach.
nara.

użytkownik usunięty
Krolik_Pudding

Spoko ;)
Odpowiedz zaliczona w 100%- masz u mnie browara ;)

użytkownik usunięty

"De Niro jest za stary na filmy akcji" - brawo stary pij więcej!
De Niro jest za stary na głupie komedie, w których niestety grywa. Na filmy akcji nikt nie jest za stary - Nicholson miał 69 [lub 70] jak grał w Infiltracji, tyle w temacie!

użytkownik usunięty

Co w tym dziwnego? Rola niedopasowana do wieku, zresztą nie jest jedyny

użytkownik usunięty

Jeśli tylko ta rola ci do niego nie pasuje to nie uogólniaj, że za stary na wszystkie role w filmach akcji.

A rolę to scenarzysta może najróżniej napisać i aktor zagrać - nawet tak, że będzie pasowała.