Elita zabójców

Killer Elite
2011
6,8 69 tys. ocen
6,8 10 1 69340
5,1 15 krytyków
Elita zabójców
powrót do forum filmu Elita zabójców

Film Zajebisty 9/10

użytkownik usunięty

Ale ja się pogubiłem w fabule... Strasznie pokręcona, miejscami nie wiadomo o co chodzi.

ocenił(a) film na 7

Dać temu filmowi 9 i dodatkowo pogubić się w fabule.. skąd się tacy ludzie biorą? Wskaż na mapie będę omijał : )

ocenił(a) film na 7
SosCzosnkowy

Haha dokladnie :D Fabuła nie jest skomplikowana więc w czym tu się gubić? Co do filmu, moze byc ale bez rewelacji.

ocenił(a) film na 7

heh w "szpiegu", to jest fabula gdzie można się pogubić

ocenił(a) film na 7
mothzart

autorowi zapewne chodzilo o to ze wszystko sieszybko dzieje. nagle zwroty akcji. tez sie momentami gubilem i nie moglem skumac kilka wdarzen. film po prostu jest dobry - az mnie zaskoczyl pozytywnie, spodziewalem sie jakiejs bezsensownej strzelaniny a DeNiro po to zeby ludzi przyciagnac do kina - a tu taka niespodzianka. pierwsze 20 minut rewelacja pozniej juz troche gorzej ale i tak 7. troche bledow sie wdarlo i razilo ale ogolnie jeden z lepszych filmow akcji ze Stathamem jakie widzialem. ogolnie jakie z nim widzialem. na pierwszym miejscu oczywiscie Przekret, dalej Porachunki no ale to calkiem inny kaliber

ocenił(a) film na 4
staszek_peszko

Pewnie literki za szybko leciały i nie nadążał z czytaniem, dlatego nie załapał fabuły z resztą prostej jak konstrukcja cepa:P