Lubie filmy akcji/sensacyjne z Jasonem Stathamem i czy warto wybrac sie do kina na wlasnie ten seans?
Witaj, jeżeli tak jak ja lubisz Stathama, to nie rozczarujesz się tym filmem wybierając się do kina. O samym filmie, jak wiadomo, usłyszeć można różne opinie. Ale wracając do Stathama - w tym filmie wciąga o wiele bardziej niż w nadrabianych obecnie przeze mnie Transporterach. :-) Pozdrawiam.
Nie spodziewaj się wybitnego kina, które wyzwoli w tobie refleksję, strach, humor, ...! To w miarę dobre kino akcji! Jeśli lubisz - idziesz, Jeśli nie lubisz - nie idziesz!
Jeśli podobali ci się Niezniszczalni, to spodoba ci się ten film - dla mnie to ta sama półka. Ja osobiście bym odradzał, szkoda kasy (chyba, że kupujesz studenckie :) ).
Są braki czy subiektywne odczucie lat 80, ale to dobry film akcji. Od samego początku, także polecam.
Uwielbiam Stathama dlatego też wybrałam sie na ten film... ale szału nie ma, przewidywalny, dłużył się strasznie, ale i tak nie żałuję... w końcu przez tyle czasu mogłam przyglądać się Stathamowi - to mi wynagradza wszystko :D