Elita zabójców

Killer Elite
2011
6,8 69 tys. ocen
6,8 10 1 69340
5,1 15 krytyków
Elita zabójców
powrót do forum filmu Elita zabójców

Lubie filmy akcji/sensacyjne z Jasonem Stathamem i czy warto wybrac sie do kina na wlasnie ten seans?

brzuch93

Witaj, jeżeli tak jak ja lubisz Stathama, to nie rozczarujesz się tym filmem wybierając się do kina. O samym filmie, jak wiadomo, usłyszeć można różne opinie. Ale wracając do Stathama - w tym filmie wciąga o wiele bardziej niż w nadrabianych obecnie przeze mnie Transporterach. :-) Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 4
brzuch93

Nie spodziewaj się wybitnego kina, które wyzwoli w tobie refleksję, strach, humor, ...! To w miarę dobre kino akcji! Jeśli lubisz - idziesz, Jeśli nie lubisz - nie idziesz!

ocenił(a) film na 6
brzuch93

Jeśli podobali ci się Niezniszczalni, to spodoba ci się ten film - dla mnie to ta sama półka. Ja osobiście bym odradzał, szkoda kasy (chyba, że kupujesz studenckie :) ).

ocenił(a) film na 7
brzuch93

dzieki wszystkim za opinie:)

brzuch93

Ja polecam! Solidne kino akcji obejrzane na dużym ekranie to nie strata pieniędzy. Warto.

ocenił(a) film na 7
Martitta_4

Są braki czy subiektywne odczucie lat 80, ale to dobry film akcji. Od samego początku, także polecam.

ocenił(a) film na 7
brzuch93

Uwielbiam Stathama dlatego też wybrałam sie na ten film... ale szału nie ma, przewidywalny, dłużył się strasznie, ale i tak nie żałuję... w końcu przez tyle czasu mogłam przyglądać się Stathamowi - to mi wynagradza wszystko :D

ocenił(a) film na 7
brzuch93

Zdecydowanie warto!:-)

brzuch93

Tak dobry film akcji .Również polecam .