ten film nie ma nic w sobie. Jest wtórny , banalny i nudny.
Nie będę się pastwił... szerokim łukiem
sraka to w twojej głowie koleżko :) zawsze po takich durnych wpisach jak twój patrze jak ten ktoś ocenia filmy i to mi daje odpowiedz !
Sprawdzam twój profil patrze a tam pierwszy lepszy film i jego ocena Avatar 10. Z całą pewnością znasz się na kinie amatorze :)
A co ma do tego ocena Avatara??? Ja np uważam, że film podróż do wnętrza ziemi to chała. Do przewidzenia było, że ten film "nie zachwyci" tych którzy spodziewali się filmu w stylu chociażby Bourne'a. Osobiście oceniam film na 7-7,5.
Wpis autora może niezbyt wysokich lotów ale film niestety nie zachwycił, dlatego zgadzam się. Nie było w nim kompletnie nic co mógłbym wspominać a tym bardziej do czegoś wrócić. Obejrzałem - zapomniałem. Szkoda. 5/10
Film jest dobry i mozna smiało przy nim piwko wypic. kazdy ma własny pryzmat a ze krystiano666 patrzy przez pryzmat sraki to trzeba mu współczuc.
Film dobry do piwka i niczego więcej niestety. Spodziewałem się czegoś ciekawszego. Dłużył mi się niemiłosiernie, nie zachwycił, nie wciągnął. A co do pryzmatu sraki to podpisuję się całym sobą ;)
mineły 3 dni a nawet nie pamietam po co wogole oni sie starali, zero emocji, przyczyny, nawet kontekstu. aha. deniro siedzial w arabskiej pace
ogólnie film ma ciekawy fajny klimat jednak fabuła jest trochę naciągana i psuje całe oglądanie no ale obsada podnosi morale :) niezłe kino
Krystiano666 naprawde wielkiego pajaca z siebie robisz ta wypowiedzia...napisz jakie niebanalne sensacje wedlug ciebie wyszly w tym roku
Spoko to tez sensacja hmm a moze juz raczej science fiction tam o dobiero byl banal
Pisze tu bez kozyry Columbiana jest niezla jednak oczka nizej...bo bylo je naczym"zawiesic" OK ale scenariusz poza tym megakula w porownaniu do Elity Zabujcow prosze cie nie chce mi sie teraz imputowac i obnazac to nie forum Columbiany
Ten film to rasowe kino akcjii...nie wiem ile masz lat czy to zrozumiesz ale ten odaje klimat i poziom realizatorski naprawde z lat 90
Columbiana byla OK hehhe podjarka na Zoe :D