Elita zabójców

Killer Elite
2011
6,8 69 tys. ocen
6,8 10 1 69339
5,1 15 krytyków
Elita zabójców
powrót do forum filmu Elita zabójców

ten film nie ma nic w sobie. Jest wtórny , banalny i nudny.
Nie będę się pastwił... szerokim łukiem

użytkownik usunięty
krystiano666

Zgadzam się w 100% - straaaaaaszna nuuuudaaaaaa!!!

ocenił(a) film na 9

Oj tam oj tam...nudne to teraz bedzie M jak miłość bez Hanki Mostowiak
pozdro

krystiano666

sraka to w twojej głowie koleżko :) zawsze po takich durnych wpisach jak twój patrze jak ten ktoś ocenia filmy i to mi daje odpowiedz !
Sprawdzam twój profil patrze a tam pierwszy lepszy film i jego ocena Avatar 10. Z całą pewnością znasz się na kinie amatorze :)

ocenił(a) film na 7
sampa

A co ma do tego ocena Avatara??? Ja np uważam, że film podróż do wnętrza ziemi to chała. Do przewidzenia było, że ten film "nie zachwyci" tych którzy spodziewali się filmu w stylu chociażby Bourne'a. Osobiście oceniam film na 7-7,5.

ocenił(a) film na 5
sampa

Wpis autora może niezbyt wysokich lotów ale film niestety nie zachwycił, dlatego zgadzam się. Nie było w nim kompletnie nic co mógłbym wspominać a tym bardziej do czegoś wrócić. Obejrzałem - zapomniałem. Szkoda. 5/10

krystiano666

Film jest dobry i mozna smiało przy nim piwko wypic. kazdy ma własny pryzmat a ze krystiano666 patrzy przez pryzmat sraki to trzeba mu współczuc.

ocenił(a) film na 6
piotrus_7

Film dobry do piwka i niczego więcej niestety. Spodziewałem się czegoś ciekawszego. Dłużył mi się niemiłosiernie, nie zachwycił, nie wciągnął. A co do pryzmatu sraki to podpisuję się całym sobą ;)

ocenił(a) film na 3
piotrus_7

mineły 3 dni a nawet nie pamietam po co wogole oni sie starali, zero emocji, przyczyny, nawet kontekstu. aha. deniro siedzial w arabskiej pace

ocenił(a) film na 7
krystiano666

Nuda? Żal mi takich trolli jak ty...

ocenił(a) film na 8
krystiano666

3/10 haha, chyba nawet go nie oglądałeś.

ocenił(a) film na 7
krystiano666

Średni film akcji, w sam raz na niedzielne popołudnie, ode mnie 7/10.

krystiano666

Może nie sraka, ale też nic ciekawego .

ocenił(a) film na 6
demson

ogólnie film ma ciekawy fajny klimat jednak fabuła jest trochę naciągana i psuje całe oglądanie no ale obsada podnosi morale :) niezłe kino

ocenił(a) film na 9
krystiano666

Krystiano666 naprawde wielkiego pajaca z siebie robisz ta wypowiedzia...napisz jakie niebanalne sensacje wedlug ciebie wyszly w tym roku

ocenił(a) film na 3
MendezZ

wszystkie sensacje są z reguły banalne... Z tego co pamiętam Columbiana byla ok

ocenił(a) film na 9
krystiano666

Spoko to tez sensacja hmm a moze juz raczej science fiction tam o dobiero byl banal
Pisze tu bez kozyry Columbiana jest niezla jednak oczka nizej...bo bylo je naczym"zawiesic" OK ale scenariusz poza tym megakula w porownaniu do Elity Zabujcow prosze cie nie chce mi sie teraz imputowac i obnazac to nie forum Columbiany
Ten film to rasowe kino akcjii...nie wiem ile masz lat czy to zrozumiesz ale ten odaje klimat i poziom realizatorski naprawde z lat 90
Columbiana byla OK hehhe podjarka na Zoe :D

użytkownik usunięty
krystiano666

SAS w tym filmie to jakaś banda nieudolnych harcerzyków, ogólnie ten film choć się nie broni dobrym scenariuszem to i tak to jeden z lepszych filmów ze Statmanem ostatnimi czasy, szkoda jednak że tak spieprzono ten temat.