PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=561006}

Elitarni - Ostatnie starcie

Tropa de Elite 2 - O Inimigo Agora É Outro
2010
7,4 16 tys. ocen
7,4 10 1 15763
6,7 6 krytyków
Elitarni - Ostatnie starcie
powrót do forum filmu Elitarni - Ostatnie starcie

NIe wiem dlaczego taka ocena tego filmu, jak dla mnie to w ogóle brak spójności brak akcji i wieje straaaszną nudą. Wyłączyłem 20 min przed końcem bo nie mogłem tego znieść. Ciągle nie wiem jaki był motyw przewodni tego filmu.. Fatalna fabuła i tak zagmatwany jest ten film że aż szkoda gadać... 3/10 to max

ocenił(a) film na 6
marcinglg

Skoro wylaczyles film 20 min przed koncem to sie potem nie dziw ze nie wiesz jaki jest motyw przewodni, choc i tak od samego poczatku filmu wiadomo ze chodzi o walke ze skorumpowana wladza w miescie. Nie kazdemu film sie moze podobac ale na pewno nie jest to slaby film ;)

Ryyyyysiek

Na pewno.

ocenił(a) film na 6
Ryyyyysiek

Z pewnością nie jest to słaby film, ale też nie arcydzieło. Na moją żonę zadziałał jako rewelacyjny usypiacz, więc nie zdziwił mnie pierwszy post. Ciekawie pokazana jest walka ze skorumpowanym systemem i zdecydowanie ostatnie 20 min były najciekawsze.

ocenił(a) film na 8
marcinglg

może przez takich jak ja, którym się podobał i dał 8 :) film jest bardzo dobry ale pewnie nie ma tak szerokiego grona fanów jak mib

ocenił(a) film na 3
marcinglg

Ja obejrzałem cały i też daję 3/10. Zaoszczędziłeś 20 minut swojego czasu. Film jest po prostu nudny.

ocenił(a) film na 7
Memarek

nie znasz się

ocenił(a) film na 3
gladun

skomentuję na podobnym poziomie: chyba Ty.

ocenił(a) film na 8
Memarek

Na szczęście tacy "znawcy" jak ty są w zdecydowanej mniejszości, dzięki czemu ten film ma właśnie taką, a nie inną średnią ocenę na FW. Do tego należy dodać jeszcze 95% (u krytyków) i 90% (u publiczności) na Rotten Tomatoes oraz 8.1 na IMDb (na ponad 30 tys. głosów). Wychodzi na to, że ocena na filmweb jest najsurowszą z wyżej wymienionych, co potwierdza tylko, że dzieciarnia buszująca na tym portalu pewne filmy powinna omijać szerokim łukiem.

ocenił(a) film na 3
laik_filmowy

zdecydowanie się do dzieciarni nie zaliczam, za "znawce" tez się nie uważam, ale spoko. Nie sugeruję się średnimi ocen z portali, jak wiadomo są gusta i guściki i wysoka wypadkowa nie oznacza, że film spodoba się każdemu. Ja jestem w tej mniej licznej grupie, której z różnych przyczyn film nie przypadł do gustu, Ty uważasz ze wysoka ocena jest jak najbardziej słuszna. I gitara, nie ma o co kruszyć kopii. pzdr

użytkownik usunięty
marcinglg

brak spójności, brak akcji...? oglądałeś chyba inny film, albo po prostu go nie ogarniasz...
rozumiem, że mógł Ci się nie spodobać, szanuję to, ale argumenty, które przytoczyłeś, są delikatnie mówiąc... Z DUPY !!! :P