No nareszcie, na pewno się na niego wybiorę, fajnie, że ktoś sobie w końcu o tym filmie przypomniał :)
Już od dawna jest z napisami. Osobiście podobała mi się bardziej pierwsza częsc, ale ta też jest spoko.
Zależy od punktu widzenia. Osobiście wolę nie ryzykować i iść na film, który może mi się nie spodobać i wydać na to jeszcze 20 złotych.
Nie wiem od jakiego punktu widzenia miałoby to zależeć, jeśli już to od moralności, nie mam w zwyczaju ukraść czegoś przed zakupem (ani zamiast kupić) więc tak samo nie ukradnę filmu.
Każdy robi co chce. Nie odpisuj już na mój post, bo FW nie służy do prowadzenia tego typu dyskusji. Możesz uważać, że to co robię nie należy do rzeczy moralnych, ale to ja o tym decyduję. :)
wtf? Zabraniasz mi odpisywać na swój post, a sam na mój odpisujesz? Czysty geniusz.
Pewno, że sam decydujesz o tym co robisz, ale to nie oznacza, że to jest moralnie dobre. Ja tam bym nikogo nie okradł, Ty widocznie nie widzisz nic złego w kradzieży, ale to wciąż nie oznacza, że ma to coś wspólnego z poszanowaniem moralności.
A już chwalenie się tym, że się jakiś film ukradło i odkrywcze stwierdzanie, że jest dostępny z napisami na forum publicznym to w ogóle szczyt wspaniałomyślności.
Nie zabraniam Ci odpowiadać na mój post, tylko chce skończyć tę bezsensowną dyskusję. Wybacz jeśli Cie uraziłem czymś.
Spoko, również nie chciałem by nieuprzejmy ;) Po prostu mam swoje zdanie na temat piractwa i myślę, że warto je "głosić" bo branża filmowa to nie tylko Wielkie Wytwórnie, ale też np. polscy dystrybutorzy, którzy na zarobek zasługują. Dlatego nie mam w zwyczaju pobierać filmów z netu, nie po to dystrybuowane są one w kinach. A przed obejrzeniem bubli łatwo się ustrzec - wystarczy czytać recenzje. Nie patrzeć na oceny tylko je czytać, wtedy samemu możemy dojść do tego czy składowe filmu składają się na coś co nam pasuje.
Pozwolę się podpiąć do tematu... Czemu w większości kin nie jest już grany? Tylko kilka największych miast, a to i też nie wiadomo jak długo. :\
kurde czekam już półtora roku i w końcu obejrzałem z napisami strasznie dużo czytanie trudno się skupić na na oglądaniu filmu