PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=561006}

Elitarni - Ostatnie starcie

Tropa de Elite 2 - O Inimigo Agora É Outro
2010
7,4 16 tys. ocen
7,4 10 1 15763
6,7 6 krytyków
Elitarni - Ostatnie starcie
powrót do forum filmu Elitarni - Ostatnie starcie

nuda

ocenił(a) film na 2

Obejrzałem do połowy i wyłączyłem... jak dla mnie nudaaaaaaa

ocenił(a) film na 10
szoperx

Polecam obejrzeć cały. Dla mnie miazga.

szoperx

Nuda przez duże "N"

ocenił(a) film na 10
szoperx

Współczuję Ci. Proponuję wrócić do "Dragon Ball Z", kiedyś dorośniesz do "Elitarnych".

Emocjonujący thriller polityczny, rewelacyjny od strony emocjonalnej, treści, aktorstwa, reżyserii, poruszający, trzymający w napięciu i dający do myślenia. "Nudaaaaaaaaa"

ocenił(a) film na 2
klaus_kinski

jak widzisz dragon, to nie jedyne filmy które oglądałem i lubię, więc odpuść sobie takie marne teksty. elitarni, to dla mnie film nudny i tyle. co do dragona to masz rację , wolę to obejrzeć.

ocenił(a) film na 8
szoperx

jak dla mnie rewelka.pokazuje jak powinno się załatwiać skorumpowane świnie

użytkownik usunięty
klaus_kinski

dorzuć jeszcze "Opowieści na dobranoc"... :P

ocenił(a) film na 6
szoperx

A więc wystawiłeś ocenę filmowi którego nie obejrzałeś do końca. Dziecinada i zaśmiecanie filmwebu.

ocenił(a) film na 10
szoperx

Jeden z najlepszych filmów wszechczasów, w dodatku bardzo na czasie i oparty na prawdziwych wydarzeniach.
Mało który film mówi o polityce tyle co ten - rozrywkowy jednocześnie - thriller.
Kult w Brazylii, jedyny film w tym kraju który sprzedał się lepiej od Avatara.

Niestety kolego chyba lepiej zostań Dragon Ball i Transformersach, bo ambitne kino - nawet gdy jest lekkie - nie dla Ciebie.

ocenił(a) film na 10
szoperx

I wybacz że się czepiam gustów, ale gdy ktoś daje kolejnym częściom Transformersów 10tkę, a prawdziwemu arcydziełu daje dwóję, to trudno go traktować poważnie.

szoperx

Idioto nie widziałeś nie oceniaj!!!