6,7 853  oceny
6,7 10 1 853
English Babu Desi Mem: Młodzieniec z Anglii i Hinduska
powrót do forum filmu English Babu Desi Mem: Młodzieniec z Anglii i Hinduska

Niezły

ocenił(a) film na 7

Właśnie skończyłam go oglądać i powiem szczerze- nie zachwycił mnie. A początek... m.a.s.a.k.r.a. !
To chyba najgorszy film z SRK jaki do tej pory widziałam... Nie jest jakiś na 1 ale na więcej niż 6 nie
mogę dać. Pewnie jak obejrzę 2 raz, to podniosę notę bynajmniej pierwsze wrażenie nie najlepsze :(

ocenił(a) film na 7
Malvishia

Już mam wyrzuty sumienia że tak niesprawiedliwie oceniłam ten film ;D raczej nie był najgorszy... Mohabbatein nie obejrzałąm do końca więc z tym nie jest tak źle :p podnoszę notę o 1 stopień ;P ale ten początek to naprawdę tragedia:p:P w 2 połowie coś się dzieje:p oj podobał mi się ten moment kiedy ta dziewczyna krzyczy na małego, jak go rani i on biegnie do wujka... oj... biedny:( na szczęście skończyło się tak jak miało się skończyć ;)

Malvishia

ja nie mam wyrzutów sumienia, jeśli mi sie coś nie podoba, albo nudzi mie niemiłosiernie, to dlaczego mam wysoko ocenić film? 7 to i tak wysoka ocena jak na " chyba najgorszy film z SRK jaki do tej pory widziałam" ja dałam 5 i to tylko ze wględu na cudownego SRK, choć widziałam gorsze np Billu

aniaopole7

mi sie bardzo podobaja jego filmy wszystkie