Epoka lodowcowa: Mocne uderzenie

Ice Age: Collision Course
2016
6,2 45 tys. ocen
6,2 10 1 45107
3,6 8 krytyków
Epoka lodowcowa: Mocne uderzenie
powrót do forum filmu Epoka lodowcowa: Mocne uderzenie

Dlaczego...?

użytkownik usunięty

Epoka lodowcowa 5 będzie za rok a nie ma fabuły a Anubis będzie z 3 i ma fabułę?

ponieważ Anubis miał być wydany początkowo na 2016 rok, po za tym animacja o której wspominasz jest ponoć luźną adaptacją książki. Co do fabuły myślę że dowiemy się o niej jeszcze pod koniec tego roku, albo i wcześniej. Być może jest to celowy zamiar producentów.

użytkownik usunięty
adidos09

Dzięki !

Oto będzie fabuła Tak jak poprzednio, historia toczy się wokół prehistorycznych zwierząt, jak starają się przetrwać Epokę lodowcową, w piątej odsłonie, Maniek,Ella,Sidney i Diego,Brzoskwinka (Brzosi )i nowy członek Shira i stado musi znaleźć nowy dom na kontynencie niedawno utworzonej i dostosować się do niego, a Scrat wciąż szuka żołędzi
Piąta odsłona filmu będzie bezpośrednią kontynuacją czwartej cz. i zacznie,w którym zostało przerwane w nowym kontynencie, gdzie zespół jest gotowy w ostatniej 4cz. epoki lodowcowej: Wędrówki kontynentów. Tym razem jednak, Scrat jest w doskonałej pustyni próbują znależć wodę,podczas gdy Maniek,Ella i inni szukają nowego domu, po drodze rozmawiając z nowym członkiem Shiry przeszłości i jego i jej piratów bez których zawsze dzieje się z Diegiem
Takie same jak wcześniej, historia będzie obracane prehistoryczne zwierzęta jak starają się przeżyć w czasie epoki lodowcowej, w piątej odsłonie, Maniek,Sidney i Diego będą już potrzebne, aby przetrwać kolejne katastrofy pierwszego poruszonego Scrata i jego miłości do orzechów
Piąta odsłona filmu będzie bezpośrednią kontynuacją 4.cz i wzrośnie do momentu jej zatrzymania, na wyspie, gdzie załoga zakończony ostatniego zlodowacenia: Wędrówki kontynentów. Tym razem jednak, Scrat jest na plaży, Sidney uprawiania jego ton linii głuchego irytacji Diega i Maniek nie może się wyspiać,więc krzyczy:Cicho!!!
Jednak po krzyku Mańka stado słyszy trzask wydając się po raz kolejny zrobienia coś naprawdę dla Scrata fatalność usłyszeli relację powodujące prąd
http://bstudios.wikia.com/wiki/Ice_Age_5:_Collision_Course.M... nadzieję,że wróci Gupta,ponieważ to moja miłość w tej cz.4,więc nazywać się będzie tytuł 5 cz.Ku katastrofie

użytkownik usunięty
patka_25

Collision course.dobrze sie zapowada,ciekawe jakie beda postacie?

użytkownik usunięty

Chodzi mi o nowe.

nie wiem

no

użytkownik usunięty
patka_25

To nie prawda

jaka nieprawda?Proszę mi wytłumaczyć

użytkownik usunięty
patka_25

Gdzie to wyczytałaś na wiki wytórni pisało TBA???? !

może to Tba ma być pokradany głos aktora i jakieś streszczenie będzie i wątpie,że Scrat będzie mówi,prawdopodobnie będzie Szybki Tosiek z 2 Odwilż,Adam Young i Felix "PewDiePie" Kjellberg ?

patka_25

I jeszcze obrazek http://www.attractionsmanagement.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=product& codeID=316508

użytkownik usunięty
patka_25

Żołędzie a nie orzechy!

Żołądż jest potocznie nazywany orzeszkiem https://pl.wikipedia.org/wiki/Scrat

użytkownik usunięty
patka_25

W synopis piszę TBA.

to poczekamy zobaczymy jak to będzie z nieszczęsną TBA

użytkownik usunięty
patka_25

Czyli nie wiadomo jaką fabuła ani skrót fabuły tak ?

no

użytkownik usunięty
patka_25

Nie wiadomo jaką ma fabułę...tak ?

pewnie,że tak

użytkownik usunięty
patka_25

Ma trwać 99 min.

99min?To za dłg.niż poprzednie,a gdzie to znalazłeś?

użytkownik usunięty
patka_25

Pisze na filmwebie i imbd czy jakoś tak.Chyba ci ludzie trochę zwariowali z czasem trwania.Ja najwyżej dał 96 min. A jeszcze był „Rio 2 ”był dłuższy i trwał 101 min.

zobaczymy pożyjemy z minutami

użytkownik usunięty
patka_25

Jedynka trwa 81 min.,dwójka 91 min.,trójka 94 min.,cwórka 88 min.,piątka długas z całej serii 99 min.

ojejku ale będzie dłg.

użytkownik usunięty
patka_25

Potem się okazało że ma trwać 100 min. ale to tylko gdybania w rzeczywistości ma trwać 94 min. 99 i 100min to \tylko gdybania.

no wiem poczekamy i się zobaczy z minutami

premiera polska będzie 29 lipca 2016