PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433359}

Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
2009
7,0 144 tys. ocen
7,0 10 1 144075
6,4 35 krytyków
Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów
powrót do forum filmu Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów

ARCYDZIEŁO!!!

ocenił(a) film na 10

Witam, mam prośbę, nie czytajcie opinii Ludzi niżej. Jak dla Mnie Arcydzieło aloe trzeba się wybrać na 3D Mega inne wrazenia. a co do Filmu, fabuła fajnie ciekawie zrobiona, teksy haha Nie pamiętam momentu kiedy bym nie przestał się śmiać a w niektórych to wręcz płakałem ze śmiechu. Przekonał mnie tak bardzo ze Zamówiłem Sobię Maskotkę Sida do Samochowu hehe :) Juz po jednej stronie Wisi Czesio to teraz Czas na Sida :)

Warson

Jestem świeżo po seansie, wpadłem na Filmweb poczytać (jak to zwykle bywa) najlepsze teksty, itp.
I jestem mega zdumiony tym, co tu zastałem. Ja chyba byłem na innym filmie! Sama krytyka, rzekomo nudy, zero śmiechu.
Osobiście rżałem jak koń i to z dość dużą częstotliwością. Teksty są bardziej młodzieżowe niż dziecięce, a i niektóre detale wyłapią chyba tylko dorośli.
Cała sala, z którą oglądałem ten film, pękała ze śmiechu.

Efekty 3D położyły wisienkę na tym torcie. Nie wiem, jak mógłbym komukolwiek odradzić obejrzenie kolejnej Epoki. Aż muszę za niedługo obejrzeć jeszcze raz 1-kę i 2-kę, bo chyba umrę ze śmiechu jak niemal to zrobili nasi bohaterowie w tej części (gigantyczna scena! :D), skoro - z tego, co tu czytam - są tysiąckrotnie lepsze niż 3-ka :)

Oposy są w super formie, wątek miłosny mamutów zupełnie nie przeistoczył się w romantyczne kluchy, Sid trzyma klasę, a Scrat jest chyba najlepszy ze wszystkich części (motyw z tangiem zabójczy) :D

Polecam jak najbardziej!

ocenił(a) film na 8
pracus

dokładnie tak, film dobry na rozkmine ;)