Jestem wielkim fanem Epoki Lodowcowej i mam pytanie:kiedy ten film wyjdzie na DVD?
Po co pytasz skoro filmu jeszcze nie ma w kinach a ty już z premierą dvd wyskakujesz normalnie żal. Policz sobie mniej wiecej 6 miesięcy po premierze to masz jakiś Styczeń/Luty.
Jak od jutra bedzie w kinach to na DvD film sie pojawi gdzies pod koniec sierpnia lub na poczatku wrzesnia ^^
Ale załorzę się, że do dzisiaj więcej osób korzysta z dvd gdyż bluray kosztuje zbyt dużo
To prawda co do ceny. Ale tak samo było kiedyś z DVD jak weszło na polski rynek. A teraz ceny spadły niesamowicie co niektórych filmów.
1 500 100 900 (słownie milion pińcet sto dziewincet)
No co za głupie pytania ;) Jak wyjdzie na DVD to będzie :P Wtedy się dowiesz, po co Ci ta informacja na 5 miesięcy przed premierą DVD?
pewnie za pol roku i mam nadzieje ze bedzie tez w 3 d bo dzis widzialem w kinie 3d i mimo ze ogladalem na wlasnych papierowych okularach(z powodu szkiel:/) to i tak efekt byl fajny tzn wypuklosci itp;)
Skąd wiesz?
Szukałem, wszędzie, ale nigdzie nie znalazłem więc ja się do cholery pytam skąd to wiesz?