PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433359}

Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
2009
7,0 144 tys. ocen
7,0 10 1 144075
6,4 35 krytyków
Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów
powrót do forum filmu Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów

Jestem wielkim fanem Epoki Lodowcowej i mam pytanie:kiedy ten film wyjdzie na DVD?

ocenił(a) film na 7
m10

Po co pytasz skoro filmu jeszcze nie ma w kinach a ty już z premierą dvd wyskakujesz normalnie żal. Policz sobie mniej wiecej 6 miesięcy po premierze to masz jakiś Styczeń/Luty.

m10

Jak od jutra bedzie w kinach to na DvD film sie pojawi gdzies pod koniec sierpnia lub na poczatku wrzesnia ^^

ocenił(a) film na 7
Adamos_2

a ja stawiam styczeń/luty bo bd 6 miesięcy poi premierze

m10

Hehe. Nie tylko na DVD ale i na Blu Ray ;)

ocenił(a) film na 7
m10

Ale załorzę się, że do dzisiaj więcej osób korzysta z dvd gdyż bluray kosztuje zbyt dużo

Jakebloom

To prawda co do ceny. Ale tak samo było kiedyś z DVD jak weszło na polski rynek. A teraz ceny spadły niesamowicie co niektórych filmów.

m10

Listopad/grudzień na bank, żeby zdążyć na sezon świąteczny.

użytkownik usunięty
m10

A jak myślicie ile będzie kosztować płyta DVD ?

ocenił(a) film na 6

1 500 100 900 (słownie milion pińcet sto dziewincet)
No co za głupie pytania ;) Jak wyjdzie na DVD to będzie :P Wtedy się dowiesz, po co Ci ta informacja na 5 miesięcy przed premierą DVD?

dawid_jacek

Na pewno nie będzie w cenie promocyjnej i 50zł to minimum jak nie 60 zł.

m10

pewnie za pol roku i mam nadzieje ze bedzie tez w 3 d bo dzis widzialem w kinie 3d i mimo ze ogladalem na wlasnych papierowych okularach(z powodu szkiel:/) to i tak efekt byl fajny tzn wypuklosci itp;)

ocenił(a) film na 10
m10

<Premiera na dvd będzie 24-listopada-2009 />

ocenił(a) film na 10
m10

Premiera na dvd będzie 24-listopada-2009

ocenił(a) film na 10
kmi123

Skąd wiesz?

Szukałem, wszędzie, ale nigdzie nie znalazłem więc ja się do cholery pytam skąd to wiesz?

ocenił(a) film na 10
m10

stąd http://www.dvdmax.pl/dvd/art/id/10066

ocenił(a) film na 10
kmi123

Aha.Dzięki :)
Wiesz co, wchodziłem na tą stronę wcześniej , ale nie przypomina mi się żeby tam to było napisane.Po prostu chyba tego nie widziałem.