PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433359}

Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
2009
7,0 144 tys. ocen
7,0 10 1 144071
6,4 35 krytyków
Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów
powrót do forum filmu Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów

'Epoka' nigdy nie dorówna 'Shrekowi'. Ciągle wałkowany ten sam temat z żółędziem. Przecież to nudne... Ale kasę trzeba zarabiać...

ocenił(a) film na 6
Mnich2

W moim odczuciu poka jest śmieszniejsza... Shrek 3 mocno mnie zawiódł...
Ale zobaczymy co wyjdzie z tej cz. :)

Sorymina

wyszła dinozaury i kontynenty,nie mają historii z 5cz.w 2018r.

Mnich2

100000000000 razy bardziej podobała mi się epoka lodowcowa niż shrek!!!

Mnich2

chcą to robią źle ci z tym ? Jak dla mnie Shrek a zawłaszcza trzecia część była dnem dna jedynie dwójka była w miarę fajna

panCHUDY

do shreka się chyba nigdy nie przekonam, a epokę lodowcową uwielbiam ;)

joy_4

Ja 100 razy bardziej lubię "Epokę.." niż "Shreka". Pierwsza część "Shreka" była śmieszna, ale reszta to porażka. A z kolei druga część "Epoki.." była bardzo fajna:) Zobaczymy jak 3. część ;D Mam nadzieje, że też będzie fajna.

loVelyS91

była o dinozaurach,kontynentach,a w 5 nie zrobią następnego dópki nie będą mieć odp.historii w 2018r.

użytkownik usunięty
Mnich2

idź sobie. i więcej nie wracaj! a jak spotkasz Swojego Shreka to zostani jego przyjacielem, jak ten drugi, w filmie.

i bardzo dobrze,a może moją guptę? hahaha

ocenił(a) film na 10
Mnich2

"Epoka" miażdży "Shreka". Ogr skończył się na pierwszej części; druga i trzecia to gnioty maxymalne. A "epoka" zarówno jedynka, jak i dwójka miażdżą!

frankycastle

Również nie zgadzam się z założycielem tematu. Nie trafia do mnie humor "Shreka". Nigdy nie trafiał, i zapewne nie trafi. Z "Epoką" jest inaczej. Myślę, że jest to jedna z najlepszych produkcji tego typu.

nicole_b

Epoka lodowcowa była trochę jakby kalką Shreka ale i tak według mnie była udana choć co się tyczy drugiej odsłony tej serii to totalnie mnie zawiodła to już nie był ten sam film tak samo stało się już z trzecią częścią Shreka totalnie odchodząc od klimatu. Ale mam wielką nadzieje że trójeczka zrekompensuje mi słabą dwójkę przynajmniej na to się zapowiada po zapowiedzi w kinie. A co się tyczy Shreka to zawsze był i będzie jeden z moich ulubionych filmów animowanych (oprócz badziewia zwanego jako Shrek trzeci). Dziękuje za uwagę.

frankycastle

dokładnie