To miał być film dla dzieci a pełno w nim podtekstów seksualnych, nawet to śmieszne nie było. Poza tym nuda na całego... Już nie mówię jak popsuli głównego bohatera czyli wiewiórkę z orzeszkiem...
Właśnie trzeba mój drogi autorze tego wątku rozwijać wiedzę na temat seksualności u dzieci.
Wiewiórka zosatje na tej samej pozycji, co była, nie rozumiem dla czego ją zniszczyli wg. Ciebie.
Film jest extra, dużo fikcji ale o to chodzi przy takich produkcjach.
p.s Dziś dokłądnie jest rok po premierze
Tak trzeba... Tylko powiedz mi, jesteś takim tchórzem, że zamiast uświadomić własne dziecko poślesz je na głupi film?
Film może być dodatkiem do tej dziedziny.
W tym filmie to ja zauważyłem jedyny kontekst homoseksualny gdy leniwiec próbował wydoić byka, dokładnie już nie pamiętam.
Zresztą oczy dziecka widzą przede wszystkim akcję w filmie.
Myślę że Cię trochę uświadomiłem.
p.s Ja dziecko może będę miał za 5lat a posyłać je na do kina to zacznę za 14-16Lat
A do tego jeszcze, Ty, z powodu swoich chorych teorii psujesz ocenę takiemu genialnemu filmowi? Po pierwsze Ci współczuję, a po 2 to o Tobie nieźle świadczy, że po 1-nie kontrolujesz tego, co ogląda Twoje dziecko, a po 2-jak odpowiednio podchodzisz do tematu i uświadamiasz dziecko przy odpowiednim wychowaniu, to zapewniam Cie nie dużo gorsze filmy Je nie zniekształcą, o czym już zresztą pisałam.
Polecam przeczytanie głównej recenzji tego filmu. Twórcy widocznie są na tym samym poziomie, co przesłanie z ich "dzieła", ani to zabawne, może prostacko pouczające, ale bardziej żenujące. A ludzie na to idą. Ale ŚMIESZNE , ahahahha ;/
Nikt nigdy nie mówił, że to film dla dzieci:P Filmy animowane, które ostatnio oglądamy mają trafiać do wielu odbiorców (cóż, z różnym rezultatem). Dziecko i tak nie załapie o co chodzi z tymi podtekstami...
hehe no ale scena jak Sid chciał dla małych dinozaurów wydoić troche mleka i trafił na samca to on mu ewidentnie... xD no wiecie ;)
już widzę jak mały synek pyta się taty "tatusiu, z czego ty się tak śmiejesz" xd
Dla mnie film był boski, a tych podtekstów nieodpowiednich dla małych dzieci te małe dzieci nawet nie wyłapią więc wsyzstko jest jak najbardziej w porządku a film dla odbiorcy w kazdym wieku :)
Jak dziecko dobrze wychowasz, to ten film na nie źle nie wpłynie, poza tym dziecko takich rzeczy nie widzi, nawet ja tam tylko 2 zboczone motywy widziałam a więc wniosek z tylko jeden-jesteś patologicznie zboczony, a do tego burak i tyle.
Hehe;) Nie, to film dla każdego i szczerze o polecam, wszystkie 3 części:) Poza tym, taki np. "Odlot", też niby wydawało by się dla dzieci, a nic bardziej mylnego. Także nie należy wychodzić z takiego założenia przy tego rodzaju "bajkach":)