PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433359}

Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
2009
7,0 144 tys. ocen
7,0 10 1 144071
6,4 35 krytyków
Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów
powrót do forum filmu Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów

Czy to ptawda że lepiej jest oglądać Epokę w 3D w pierwszych rzędach? Wybieram się na ten film właśnie w 3D i takie opinie obiły mi się o uszy. Na 3D lepiej siedzieć z tyłu czy z przodu? Opłaca się wydawać kasę na 3D jak wypadła epoka?

lampsy

Radzę ci siadać po środku sali, jeżeli jesteś fanem epoki lodowcowej to idź a ogólnie to nic nie będzie takiego bardzo śmiesznego i ciekawego, jak zwykle parę fajnych momentów i tyle :/

ocenił(a) film na 9
lampsy

Powiem Ci tak, ogólnie film jest ZA-JE-BI-STY!! Nigdy w kinie się tak nie uśmiałem jak na Epoce Lodowcowej 3. Myślałem, że będzie cienko i chciałem iść na Transformersów ale jednak padło na Dinozaury ;)

Prawda lepiej jest siadać w pierwszych rzędach, czym dalej tym mniej widzisz ekranu i efekt 3D jest słabszy. Ja siedziałem gdzieś tak po środku, i było całkiem spoko. Kiedyś jak oglądałem w 3D oczy mnie bolały, a teraz wcale.

Szczerze polecam, naprawdę EKSTRA film!

ocenił(a) film na 7
kzabost

Potwierdzam, świetny film- fabuła, efekty 3d i humor. A z tymi pierwszymi rzędami, to nie przesadzajmy, bo to są najgorsze miejsca w kinie (oojetnie czy 3d czy nie). Ja polecam od 3-4 rzędu:)