PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568225}

Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

Ice Age: Continental Drift
2012
6,8 109 tys. ocen
6,8 10 1 108770
6,1 30 krytyków
Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów
powrót do forum filmu Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

...że jestem dziwny, niedojrzały i w ogóle, ale mnie, przeciętnemu 14-latkowi film się mega podobał! 10/10, najlepsza część.

ocenił(a) film na 8
komandorfoka

na ,,Pan" to trzeba sobie zasłużyć ...
A Ty ... nie zasługujesz nawet na to żebym marnował klawiaturę odpisując na Twoje żałosne wpisy!

ColdAsFire

co za chamstwo i bezczelność !

komandorfoka

Weś WYJĆ.

komandorfoka

no dobrze no zamknij się w tym swoim koloseum nienawiści (propagujesz nienawiść,już masz pod kopułą zakodowaną NIENAWIŚĆ i to jest twój cel życiowy:sianie nienawiści) i tam żyj w tej swojej pustelni z dala od cywilizacji i człowieczeństwa.

Stefan_Niezlowski

Stefan za przeproszeniem zamknij sie

ocenił(a) film na 8
komandorfoka

Ale on ma wiele racji, bo ty po prostu stwierdziłeś iż skoro on ma 14 lat to jest idiotą, to nie prawda i o tym można sądzić po jego wypowiedziach, a po tym jak się wysławiasz jesteś ( nie obrażając cię ) mężczyzną w średnim wieku któremu życie się znudziło i jego jedynym sposobem na szczęście jest wyżywanie się na innych w sieci, jesteś bardzo zdemoralizowanym człowiekiem mimo swojego wieku, najpewniej jest ci trudno się oswoić z tym że młodzi ludzie są o wiele bardziej rozwinięci intelektualnie niż ty i powiem ci że nad takimi osobami jak ty można się jedynie użalać i śmiać z tego jaki jesteś żałosny.

Filmwebowafanka

moze dla ciebie sa rozgarnieci, dla mnie to zwykle pustaki

ocenił(a) film na 8
komandorfoka

No to ja też jestem w takim razie pustakiem niczym się nie różnię od nich oprócz wieku a jeżeli wiek oznacza poziom intelektualny to dziękuje ci za taką dyskusję.

Filmwebowafanka

skoro sie przyznajesz...

ocenił(a) film na 8
komandorfoka

Nie rozumiem twojej nienawiści do młodszych jak ich nie lubisz to się ich nie czepiaj.

ocenił(a) film na 7
komandorfoka

jak ty to robisz? wszystkich obrażasz, za co oni cię obrażają, chcąc jednocześnie cię bojkotować, ale swoim "buntem" generują coraz większe zainteresowanie tobą. przecież już dawno powinni cię zlać. gdzie tkwi tajemnica?

ocenił(a) film na 8
komandorfoka

Jak widać można mieć 14lat jak założyciel tego tematu i być inteligentnym a można też mieć 49 jak Ty i być idiotą...SMUTNE:(

ocenił(a) film na 8
ColdAsFire

Smutne że żyja tacy ludzie jak on ;)

ocenił(a) film na 10
komandorfoka

Żartujesz? Obrażasz wszystkich dookoła i jeszcze żądasz, byśmy mieli szacunek do ciebie żałosny palancie? Kpisz.

Morku112

ciekawe gdzie byli twoi rodzicie jak trzeba bylo cie wychowac

ocenił(a) film na 8
komandorfoka

Najpewniej go wychowywali, a ty kim jesteś masz 49 lat pewnie niczym się nie zajmujesz i żerujesz tylko na kasie z pomocy społecznej. Jesteś jedynie żałosny.

Filmwebowafanka

On widzial wychowanie ale chyba w mtv i grach komputerowych, a ty chyba nie wiesz co mowisz. Jakbys mnie znala na zywo to pewnie klaniala bys mi sie w pas.

ocenił(a) film na 8
komandorfoka

Ja dokładnie wiem co mówię nie krytykuję kogoś z powodu jego wieku lecz charakteru bądź zachowań.
To co i tu podajesz to tylko stereotypy iż młodzi ludzie jedynie oglądają telewizje i grają w jakieś gry a to akurat nie prawa to normalni ludzie którzy mają większą pasję do życia niż ty. Już dalej nie będę odpowiadała na twoje zaczepki.

Filmwebowafanka

w koncu, bo chyba nie dojdziemy do porozumienia

ocenił(a) film na 10
komandorfoka

Jesteś śmieszny. Poważnie mówię, te twoje genialne pociski mnie bawią.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Morku112

Bless This Post! xD

Morku112

http://kinosfera-extra.blogspot.com/2012/07/epoka-lodowcowa-4-wedrowka-kontynent ow.html

Zachęcam do przeczytania :)

ocenił(a) film na 10
maniuj90

Już mówiłem, że wiem, że to rozrywka dla wszystkich, a ten tekst "możecie mówić..." to był żart.

ocenił(a) film na 6
Morku112

Tylko w PL dyskusja na temat filmu może przerodzić się w wymianę zdań na temat czyjejś inteligencji bądź jej braku...A Mroku chciał tylko film skomentować i wywołał burzę na forum:P

Katie8823

Każdy ma prawo do własnego zdania, szkoda, że nie wszyscy potrafią to zrozumieć :)

ocenił(a) film na 8
maniuj90

No jak widać niektórzy wolą wykorzystywać wolny głos do tego aby się wyżyć i rozładować emocje jak robi to nasz kochany, dumny , uwielbiany, i szalenie nietolerancyjny wiekowo komandorfoka.

Filmwebowafanka

Prowokator Komandorfoka to zwykły cham,prostak ,nienawiść wypełnia jego mózg i w ogóle nim kieruje.Prowokator Komandorfoka ma tu chyba rozdwojenie jaźni ,podaje fikcyjny wiek ,z premedytacją czepia się rodziców Morka112 (osoby inteligentnej,cierpliwej - ja bym chyba od razu posłał tej Komendantce Fok długie i krótkie bo nie mam tyle cierpliwości :) ) no nienawiść zjada mu mózg i zamiast na filmieweb Komnetator Fok powinien wylądować na oddziale zamkniętym w zakładzie dla psychicznie pokrzywdzonych . Myślę że moja wypowiedź powinna ZAKOŃCZYC wątek tego filmowowebowego celebryty którego nikt nie czyta.

Katie8823

A co Ci nie pasuje w PL ? Przecież to piekny kraj z historia. Wy mlodzi to wogole zero patriotyzmu i szacunku dla wlasnego kraju. Jak Ci nie pasuje to won do UK na zmywak albo do niemiec na ogorki...

ocenił(a) film na 10
komandorfoka

A ty nie masz szacunku dla języka polskiego. Nie używasz polskich znaków i kaleczysz swoimi, jakże niepoprawnymi politycznie i gramatycznie wypowiedziami. A szacunek do Polski i patriotyzm to ja mam od najmłodszych lat (i to chyba nawet większy niż prezydent bo znam na pamięć przynajmniej dwie pierwsze zwrotki hymnu narodowego i wiem, że kiedy się go śpiewa należy stać na baczność, a widziałem, że prezydent zignorował ten zwyczaj :P), nauczono mnie i tego i właściwego zachowania, jednak widzę, że ciebie te lekcje ominęły...

ocenił(a) film na 10
Katie8823

Wiem... :( smutne, że już nawet nie można po chrześcijańsku wyrazić własną opinię, która nikogo nie obraża... tak przy okazji, to drobnostka, ale to jest "Morku", a nie "Mroku" :D

ocenił(a) film na 6
Morku112

Haha faktycznie:P:P Niedopatrzenie z mojej strony;P Przepraszam:) A co do tego całego wątku - ilu ludzi tyle opinii, każdy może pisać co myśli na dany temat;P O ile oczywiście nie obraża się przy tym innych użytkowników;) A propos filmu - nie widziałam, aczkolwiek nie mogę się doczekać aż obejrzę, bo uwielbiam Mańka i spółkę(pomimo moich 23 lat na karku;D) I nie ważne czy 3D czy 2D i tak będzie super;) pozdrawiam;)

ocenił(a) film na 10
Katie8823

Dwu- Dwudziestu trzech? Oglądałem film "Numer 23" i od tamtego czasu (szczerze, ja wcale nie żartuję) wszędzie widzę 23. A sam film rewelacja. :P

ocenił(a) film na 8
Morku112

Też miałem podobnie po obejrzeniu filmu "Numer 23" ;)

ocenił(a) film na 10
Shadow_filmweb

A co ciekawe moje mieszkanie ma numer 46 (46/2=23 dla tych co nie kumają :P)... a moja przyjaciółka mieszka pod numerem 23...

ocenił(a) film na 8
Morku112

Ja na przykład zaczołem oglądac ten film o 23:00 ;)

ocenił(a) film na 10
Shadow_filmweb

Oglądałem w weekend, spojrzałem na zegarek gdzieś w połowie filmu, 12:11 (w nocy)...

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 6
Morku112

Opłaca się iść na 3D? Fajne efekty, czy może lepiej 2D?

ocenił(a) film na 10
thebeatles93

Wiesz, ja aż tak nie zwracałem uwagi na te wszystkie efekty, zresztą nigdy nic na dłuższą metę nie zauważałem tego 3D, tylko pierwsze 10 minut, poszedłem tylko dlatego, że 2D nie było. Ale to moja opinia, mój młodszy kuzyn kocha to 3D. Mówię, osobiście preferuję 2D.

ocenił(a) film na 6
Morku112

Dzisiaj byłam z bratem na 3D. Jemu się bardzo podobało - jak to dziecku. Ja nie zauważyłam jakichś ekstra efektów godnych uwagi, ale ogólnie ujdzie. :)

użytkownik usunięty
Morku112

Jesteś dziwny i niedojrzały i w ogóle jak śmiesz używać słowa "mega"

Tak mówi młodzież."Mega". Więc zostaw go w spokoju.

ocenił(a) film na 10

Używam słowa "mega", bo to nie jest zbrodnia. A ty kolego Przemku mega mi się nie podobasz, mam mega wielkie podejrzenia, że jesteś adultystą, ageistą czy jakie jest właściwe słowo, tak jak mega niemiły człowiek, komandorfoka. Mega dobry film, jednak jestem mega rozczarowany tym, jak ludzie reagują na wyrażanie własnego, mega spokojnego i nieobraźliwego zdania. Mega dużo tych "mega", nie? :D

ocenił(a) film na 10
Morku112

Chyba, że to był sarkazm.

użytkownik usunięty
Morku112

JAK ŚMIESZ sądzić że to był sarkazm. TAK jestem adultysta i ageistą ale taki juz sie urodziłem , WIĘC PROSZE O ODROBINĘ SZACUNKU dla starszego człowieka z biegunką.

ocenił(a) film na 10

... aha...

Morku112

to jest forum o filmie Epoka Lodowcowa 4 wiec skonczcie pier.....

ocenił(a) film na 10
komandorfoka

To ty tutaj najwięcej gadasz od rzeczy, ty zacząłeś od tego "kto pozwala 14-latkom na korzystanie z internetu", więc ty mi tu synku nie truj, tylko kulturalnie się zamknij i będzie git, zrozumiałeś?

Morku112

to była bardzo dobra częsc i na poziomie oscylującym wokół 1 części, a nawet w swej historii momentami lepsza. Super babcia Sida jest ;D