PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32014}

Epoka lodowcowa

Ice Age
2002
7,6 502 tys. ocen
7,6 10 1 502074
7,2 69 krytyków
Epoka lodowcowa
powrót do forum filmu Epoka lodowcowa

Można obejrzeć

ocenił(a) film na 7

Film ładnie zrobiony, całkiem fajna grafika. ale oglądając film wielokrotnie zdawało mi się, że mam deja vu... przyjaźń małego błaznującego zwierzaka z innym, tyle dużym gburowatym to już oklepany temat... dołożenie do tej dwójki złego tygrysa niewiele zmienia...niektóre teksty też jakbym już gdzieś słyszala...
z aktorów podkładających głos najbardziej podobała mi się kreacja Pazury. dzieciakom film na pewno może się spodobać, bo parę scen, które rozśmieszają jest.

ocenił(a) film na 8
mychaha

hmmm
zastanów się co piszesz: "oglądając film wielokrotnie, zdawało mi się że mam deja vu" - coś mi się wydaje, że to logiczne.... Ale co do treści twojej wypowiedzi to się zgadzam, Epoka przypomina mi pod tym względem chociażby słynnego Shreka...

ocenił(a) film na 7
katrol

re: hmmm
przepraszam, ale ja napisałam: "oglądając film wielokrotnie zdawało mi się że mam deja vu". wcale nie oglądałam filmu kilka razy, chodziło mi o to, że podczas tego jednego jedynynego "seansu" kilka razy miałam wrażenie deja vu. być może rzeczywiście powinnam wstawić przecinek, żeby było wszystko jasne i napisać:
"oglądając film, wielokrotnie zdawało mi się...". ale naprawdę są ciekawsze tematy niż rozwodzenie się nad nielogicznością zdania, które być może stało się takie za sprawą jednego brakującego głupiego przecinka...

ocenił(a) film na 8
mychaha

aha
No rzeczywiście, teraz rozumiem o co ci chodziło. Widzisz jak ogromne znaczenie ma interpunkcja..., jeden mały przecinek, a zupełnie inne znaczenie zdania.....
A co do "rozwodzenia się nad nielogicznością zdania", to po prostu chciałem zwrócić uwagę na nonsens twojej wypowiedzi...
Ale teraz wszysko jest jasne.