PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=832450}

Escape Room: Najlepsi z najlepszych

Escape Room: Tournament of Champions
2021
5,3 14 tys. ocen
5,3 10 1 13601
4,2 13 krytyków
Escape Room: Najlepsi z najlepszych
powrót do forum filmu Escape Room: Najlepsi z najlepszych

Mam pytanie.
Wszędzie w napisach końcowych pojawia się postać Amandy z pierwszej części, jednakże w wersji, którą dzisiaj oglądałem jej postać ani razu nie została nawet wspomniana w filmie.. Istnieją dwie wersje filmu czy o co chodzi? Może coś przeoczyłem.

ocenił(a) film na 9
electrode

Była w "przypominajce".

electrode

właśnie też się zastanawiam o co chodzi ze wersja filmu z napisami na necie jest w ogóle inna niż kinowa i teraz nie wiadomo która jest ta właściwa

electrode

Okazuje się ze wersja bez Amandy to wersja rozszerzona która została wypuszczona na streaming i wersja kinowa to konczy sie tak ze pokazuje ze musi byc sequel a wersja rozrzeszona to ze może być ale nie musi

dmcnero120

czyli jak wyglada zakonczenie w wersji kinowej..

Jan_Kowalski_73

Ogólnie to w wersji kinowej się okazuje ze pułapki zaprojektowała amanda bo nie zgineła w jedynce i żeby uratować Bena to Zoe miała zostać następnym mistrzem zagadek i zrobić następny escape room dla Minosa ale się nie zgodziła ale uratowali Bena i razem z Amandą poszli na Policje zgłosić cała sprawę z Minos i gdy już wszystko niby było dobrze to wracają do domu samolotem zoe swoją psycholog w samolocie spotyka która mówi że zoe ją pomyliła z kimś innym a sie okazuje ze samolot to kolejna pułapka Minos i film się kończy cliffangerem ze są w pułapce w samolocie

ocenił(a) film na 7
dmcnero120

o kurczaczek, no to faktycznie pozmieniane.