PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=836119}
6,0 51 tys. ocen
6,0 10 1 51087
5,7 65 krytyków
Eternals
powrót do forum filmu Eternals

Uważają że jak ktoś ma inne zdanie to od razu jest homofob rasista nacjonalista. A zdanie można mieć inne i opinie też inną bo jeżeli mamy tylko jedną rację to moi drodzy to jest już dyktatura i mówię tu o dwóch stronach. Tak więc mi się nie podoba wciskanie wszędzie czarnych i lgbt, ale ten film obejrzę i zobaczę czy nie została tylko wydmuszka poprawna politycznie, na zniekształcanie komiksów histori, relacji społecznych itp. też mam inne zdanie i ciekawy jestem waszej opnini w tym temacie. Pozdrowienia dla poprawnych.

ocenił(a) film na 9
krzysbul

Ale jeśli cała twoja opinia to narzekanie na to że istnieją ludzie inni od ciebie - to tak jesteś homofob i rasista. I do tego ewidentnie jeszcze masz problem z pisaniem po polsku.

ocenił(a) film na 5
Iwona_Klich

Nie narzekam na innych ludzi kolor skóry orientację ale na parytety już tak nie można sobie zrobić filmu jak się chce tylko parytety trzeba 2 czarnych 1 gej 1 biały co to ma być komunę już przerabialiśmy a dzisiaj cały ten świat idzie w tą właśnie stronę. No a ty Iwona jak już się nie ma argumentów to o pomylił się nie umie pisać i dawaj na niego. Pozdro

ocenił(a) film na 9
krzysbul

To normalne że tak myślisz, bo Polska jest w jakichś 99% biała.
Ale Stany nie są. I ktoś tam poszedł po rozum do głowy, że jeśli mają tak mieszaną populację, to wypadałoby to oddać też w produkcjach filmowych.
Od siebie dodam, że póki nie wyjechałem do Stanów, nie zdawałem sobie sprawy, jak wiele jest tam ludności hiszpańskojęzycznej. Z amerykańskich filmów nigdy się tego nie dowiesz.

ocenił(a) film na 1
krzysbul

Można zrobić film gdzie będą sami czarni geje i założę się że nikt nie będzie się oburzał, wręcz przeciwnie - nominacja do Oskara gwarantowana.

ocenił(a) film na 9
krzysbul

Tam jest tyle tego watku LGBT, ze o ja cie XD. Jak sie przypierniczasz to mniej rzeczywiste podstawy do tego.

krzysbul

"Tak więc mi się nie podoba wciskanie wszędzie czarnych i lgbt" w tym zdanie jest właśnie zawarty rasizm i homofobia. Czego nie rozumiesz?