PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=836119}
6,0 51 tys. ocen
6,0 10 1 50588
5,9 57 krytyków
Eternals
powrót do forum filmu Eternals

Meh

ocenił(a) film na 5

Poszliśmy z Grażynkom bo się nakręciła że ten film wyrzuci nas z kapci i niestety przysłowiowa du*a wyszła.

Też mieliście wrażenie że ten film jest jakiś taki... Ciemny? Obraz, ogólnie było tak jakby po zmroku. Bardzo męczące to było.

Ogólnie na filmie przysnąłem, taki był ciekawy.

Przez chwilę miałem wrażenie że oglądam DC w krzywym zwierciadle... Bo był Superman, flash, wonder woman, ten playboy z pierścionkiem, a nawet czarny gej Batman...

I dłuuugie, dłuuuugie to przeokropnie i umęczyłem się tymi dennymi patosami i przemówieniami i patosami i przemówieniami i tak w kółko.... Ja rozumiem, że to film o klonach, ale ludzie litości...

Nie no dobra, parę żartów wpadło, ale ogólnie to... Średnio f hooy.

Najbardziej mnie ciekawił wątek dewiantów któryego było jak na lekarstwo, a i ten duży złol jakiś taki rozlazły cielak, bo najpierw "mamy plan, ludzkość, jej dojrzewanie i zagłada ziemi celem Celestynów", czekał nie wiadomo ile pierdyliardów lat, a na koniec "nie no w sumie spoko nie niszczymy jej, weźcie se". Durrrne to nawet Grażynka mi rację przyznała.

Ale popcorn był dobry bośmy se z Grażynkom sosa serowego dolali do popcorna bardzo zacnie wyszło.

Co tu dużo mówić... Zanosi się, że tamtego sukcesu już nie przebiją. Był epicki. Tamten sukces znaczy, nie film.

Ah film.... no nie podobały mi się też te ich imiona, "Tena, Fajstos" itp, już nie mogli im dać oryginalnych imion bogów? W następnym odcinku zobaczymy Erkulesa, Eusa i Adesa... No debilizm.

Postać Jolie była fajna, ale ona jak zwykle zagrała tak samo.

Ogólnie to takie pinć z dużym plusem za ten sos serowy do popcornu.

Janusz out.

ocenił(a) film na 6
nikone

Jeżeli chciałeś być śmieszny to ci sie nie udało, bo było to żenujące.

ocenił(a) film na 5
Barricade18

Na to też jest miejsce we wszechświecie