PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=836119}
6,0 50 tys. ocen
6,0 10 1 50380
5,9 54 krytyków
Eternals
powrót do forum filmu Eternals

Ci lewaccy idioci każdy film potrafią zepsuć, nawet Eternals. Po co na siłe serwują nam wizję gejowskiej, czarnej pary wychowującej 10-latka? Coś takiego nigdy nie przejdzie! Przynajmniej nie tu, może w Ameryce. Po raz kolejny to robią mimo, że same pary jednopłciowe, wypowiadają się o adopcji i wychowaniu dzieci przez nich w sposób negatywny i odmowny.
To się nie uda! Ale mądrale od Disneya i Netflixa dalej będą nam mącić w głowach...
Niejeden słaby łepek padnie...

ocenił(a) film na 6
Jetli81

,,Po co na siłe serwują nam wizję gejowskiej, czarnej pary wychowującej 10-latka? " aby pokazać że tacy ludzie istnieją i chcą żyć tak jak reszta, a nie obrywać za niewinność, bo innym sie to nie podoba.

ocenił(a) film na 6
Eskim0s

A kto powiedział, że tacy ludzie nie istnieją, kto im odbiera prawo do życia czy szczęścia? Dlaczego z góry zakladacie ze wszyscy ich szykanują i nienawidzą?
Dla mnie to jest prawdziwy rasizm - tego typu stereotypowe myślenie...

ocenił(a) film na 6
Jetli81

,,kto im odbiera prawo do życia czy szczęścia?" większość ludzi urodzonych w XX wieku.
Większość ludzi religijnych, gdyż religia potępia homoseksualizm.

ocenił(a) film na 6
Eskim0s

"większość ludzi urodzonych w XX wieku"... Wyjedź, pozwiedzaj, porozmawiaj- wtedy będziesz wiedział, czy większość ludzi ich potępia
"Większość ludzi religijnych, gdyż religia potępia homoseksualizm." - być może chodzi o islam..? Wskaż mi werset z Biblii, który by potępiał homoseksualizm. Jakoś nie przypominam sobie aby, którykolwiek ksiądz, na mszy czy gdziekolwiek to robił.

Coś sobie wmówiłeś i próbujesz przekonać wszystkich naokoło do swojej "wizji"!

ocenił(a) film na 6
Jetli81

,,Wyjedź, pozwiedzaj, porozmawia" statystycznie wychodzi że im młodsze pokolenie, tym bardziej jest pokojowe, tolerancyjne, a zatem osoby urodzone w XX wieku są statystycznie odwrotnością.
Logika to u Ciebie wysoki problem...

,,Wskaż mi werset z Biblii, który by potępiał homoseksualizm." a proszę:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Religie_a_homoseksualizm

Biblijna historia o Sodomie i Gomorze oraz ,,Nie będziesz obcował z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą. To jest obrzydliwość oraz Ktokolwiek obcuje cieleśnie z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą, popełnia obrzydliwość. Obaj będą ukarani śmiercią, sami tę śmierć na siebie ściągnęl"

,, Jakoś nie przypominam sobie aby, którykolwiek ksiądz, na mszy czy gdziekolwiek to robił." bo dziś jest nielegalne obrażanie ze względu na orientację seksualną.

,,Coś sobie wmówiłeś" jakoś nic nigdzie sobie nie wmówiłem :)

ocenił(a) film na 6
Eskim0s

Zapętliłeś się w jakieś kółko - niczym bohater 12 Małp. Dalej na siłę utwierdzasz się w swoim błędnym przekonaniu, szukasz argumentów tylko nie wiem po co? Aby przekonać wszystkich do swoich racji...?? Wiem jaki jest świat, nie potrzebuję ani twoich tez ani filmów z wplecionym na siłę, tęczowym przesłaniem.

ocenił(a) film na 6
Jetli81

Podaje fakty, które niektórzy nie potrafią zaakceptować.