6,9 201 tys. ocen
6,9 10 1 201266
5,6 28 krytyków
EuroTrip
powrót do forum filmu EuroTrip

Albo ja się starzeję, albo ja już świata nie rozumiem... Skąd te zachwyty nad tym filmem? Humor serwowany za pomocą łopaty, grubiański i pseudo perwersyjny... W ogóle miało być śmiesznie, a dle mnie wyszło szmirowato, no chyba, że cieszą kogoś żarty typu włoch dowalający się do mężczyzn, laski robiące lody w konfesjonale podczas spowiedzi, i podczas napadu, zdemolowanie sali papieskiej i krajobraz Bratysławy wyglądającej jak po atomowej zagładzie... Śmiech ogarnia nad cienkimi pomysłami scenariusza, który chciał być mocny, obrazoburczy, perwersyjny a wyszedł groteskowo-żałosny. No i przewidywalne, na maxa oklepane pomysły, żywcem z telewizyjnego tasiemca. Nic więcej jak Amerykański wytwór dla tamtejszej, "wielce wymagającej publiki" bubliki. Urok tej "komedii" jest w tym, że się szybko kończy. Jak dla mnie to szkoda było czasu na ten film dlatego 2/10 - nie postawiłem 1 w nadzieji, że obejrzę jeszcze większego gniota, który poziomem jeszcze prędzej doprowadzi mnie do łez. Łez rozpaczy... Wybitnie dla "koneserów" Błehehe.

ocenił(a) film na 3
herbatkaherbatnik

Popieram przez duże P!
ale dałem 3 bo puścili parę fajnych kawałków:)