Przy okazji osmiesza polski katolicyzm, nie bezposrednio ale robi sobie z niego jaja. I bardzo dobrze, ile wiekow można cackać sie z zabobonami? Ile wiekow ateisci i inni mają miec zatykane usta zakazami wyrazania wlasnych opini? Film dosc prymitywny ale to w koncu komedia i to calkiem niezla. Ale najwyrazniej nie dla sredniowiecznej Polski XXI wieku.
Moim zdaniem film jest po prostu słaby i nie sądzę, aby taka a nie inna ocena wynikała z tego, że jestem ze "średniowiecznej Polski XXI wieku" :)
"ile wiekow można cackać sie z zabobonami? Ile wiekow ateisci i inni mają miec zatykane usta zakazami wyrazania wlasnych opini?" - wyluzuj chłopie, aż tak źle to chyba nie jest :)
Pozdrawiam !
To byla troche taka wypowiedz dla rownowagi, bo byly tu takie (czesto juz zablokowane) wypowiedzi fanatycznych katolików ze az mnie potrzepało i lekko ponioslo ;) Film nie najgorszy, przynajmniej nie zapomina sie go po godzinie, szczegolnie klubu vandersexxx ;)
Film może nie należy do najlepszych ale przynajmniej jest śmieszny. Może mi ktoś polecić jakieś inne tego typu komedie??
American Pie, czyli sprawa dowcipna
American Pie 2
American Pie: Wesele
American Pie: Wakacje
American Pie: Naga Mila
American Pie: Dom Beta
Jay i Cichy Bob kontratakują
Chłopaczki z sąsiedztwa
Wieczny student 1 i 2
Szalony akademik 1 i 2
Szkolna wycieczka
Niecne uczynki