6,9 201 tys. ocen
6,9 10 1 201266
5,6 28 krytyków
EuroTrip
powrót do forum filmu EuroTrip

Najbardziej z całego filmu podobała mi sie piosenka. Jeszcze niektóre sceny były śmieszne, ale wszystko sprowadzało się do tego samego. Gdzie by nie pojechali, to mieli takie same przygody :| Szczególnie nie podobała mi się scena w w pokoju papieża :/ Gdybym wiedziała dokładniej o czym jest ten film, to bym nie traciła czasu na jego oglądanie. Nie dam mu więcej niż 3/10.
Moja siostra słusznie zauważyła, że przy bardziej ambitnych filmach i wnoszących coś, jest dużo osób, którym sie nie podobał. Przeważnie są komentarze dość krytyczne, a przy "czymś takim" przynajmniej połowa pisze, że rewelacyjny, że nigdy takiego wspaniałego filmu nie oglądali... Paranoja :( Rozumiem, ze komedie powinny być lekkie i przyjemne, ale oglądajac Eurotrip wcale nie odnosze takiego wrażenia. :/ Pokazane tu były wszystkie możliwe zboczenia...
Jednym słowem czekałam tylko końca tego filmu... Nie zmienił tego nawet humor w niektórych momentach i bardzo fajna piosenka, wpadająca w ucho.

ocenił(a) film na 7
Los_Pomidoros

nikt nie mowi że film jest genialny! jest poprostu śmieszny i o to chodzi w komediach! nie spodziewaj sie jakiegos wiekszego przeslania z komedii typu american pie czy wlasnie eurotrip. wszedzie mieli te same historie?? np gdzie bo ja nie zauwazylem.

ocenił(a) film na 3
smakoszz

Moze wolę innego typu filmy, chociaz niektóre komedie tez mi sie podobaja, ale z pewnościa ta do nich nie należy :/ nie spodziewałam sie żadnego przesłania, ale miałam nadzieję, ze bede sie dobrze bawic.... a przy eurotrip poczułam niesmak . beznadziejny (oczywiscie wg mnie) był kawałek gdzie cooper jest w tym cośtamsexxx :

ocenił(a) film na 10
Los_Pomidoros

hahaha ta scena w Holandii to było w klubie VANDERSEXXX :D Amerykanie robią sobie poprostu jaja z całej Europy, przedstawiają ją w krzywym zwierciadle i Holandie przedstawili jedynie jako stolice sexu i prochów. Nie wiem co widzisz obraźliwego w scenie z papieżem. Może troche przesadzili w scenie z Cooperem kiedy ubiera sobie tiare itp. ale scena w pokoju papieża nie była gorsząca, tym bardziej że film powstał na pare lat przed jego śmiercią. Mam szacunek do papieża ale uważam że tam nic takiego nie było pokazane. A apropos "apropos takich samych przygód" to uważam że wszystko sprowadzało sie.. jakby to określić :P - do "dobrej młodzieńczej zabawy", co oczywiście może wiązać sie z sexem alkoholem itp. ale z tej dobrej strony ;) pozdrawiam.

ocenił(a) film na 3
Bzdoniek

cóż, widac że mam zupełnie inny gust :D ale jestem skłonna w części zgodzić sie z wami .. tylko czy ja wiem czy z "z tej dobrej strony" była pokazana ta zabawa...
owszem , ciekawy pomysł z ta podróżą, ale bardziej mi sie podobała Przesyłka expresowa :)
5/10 - ostateczna decyzja
wolę po prostu innego typu filmy, taka juz jestem :P