Film zapowiadał się naprawdę ciekawie, jednak zawiodłam się szczególnie oglądając stereotypy Amerykanów. To jest przykre, ale na szczęście świadczy o ich głupocie(nie wszystkich oczywiście). Czasem się uśmiechnęłam, ale nie było tych momentów wiele. Jedynie ciekawy pomysł z tymi podróżami, ale na pewno takich filmów było więcej.
Wszędzie seks, wszędzie mówią po angielsku i zawsze znajdzie się na wszystko kasa. Typowy amerykański film. Dla mnie tragedia.
A mnie się podobał. Faktycznie, może przesadzili ze scenami z seksem, ale dla mnie fajne było przedstawienie między innymi tych wszystkich stereotypów, jak na przykład brudnej Bratysławy, czy kibiców Manchester United :) 7/10
A czego sie spodziewales po głupiej amerykanskiej komedi ? Ten film nie miał być jakiś ambitny ,mial byc smieszny poprostu i dla wile w tym mnie byl.I nie bylo w nim jakiegos humoru typu przewrucil sie obsral sie spierdzial sie i jest fun jak na amerykanska komedia naprawde na poziomie
Ciekawy pomysł, ale nie oryginalny (ROAD TRIP było pierwsze - jeden z moich ulubionych filmów). A jeśli chodzi o EUROTRIP - dla mnie żenujący.