6,9 201 tys. ocen
6,9 10 1 201260
5,6 28 krytyków
EuroTrip
powrót do forum filmu EuroTrip

typowa glupawa komedia dla amerykanskich nastolatkow-cwiercinteligentow. osobom ktore smieszyl ten film moge tylko powiedziec jedno: gratuluje beztroskiego zycia bez gustu ;] 1/10

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
damian1122

Widze, ze kolega niewychowany. Moze juz czas zabrac sie na nauke, a nie wypisywanie bzdur na porzadnej stronie?

Do autora - nie masz racji. Tworcy Eurotripu mieli zamiar stworzyc wlasnie glupawa komedie i im sie to swietnie udalo. IMHO jest to naprawde dobry film komediowy, w ktorym nie brakuje rozbrajajacych i wrecz anormalnych i nierealnych scen. Ale to jest w nim wlasnie wspaniale.

ocenił(a) film na 1
damian1122

oo... jakie komplemnety sie tu sypia w moim kierunku :D po wiekszosci z was wlasnie tego sie spodziewalem gdyz aby wyslowic sie jakos skladnie trzeba skorzystac z mózgowia a to dla was za trudne. ten film jest dla was idealny: idiotow ogladaja idioci. oczywiscie wiem ze bywaja wyjatki i tych niektorych ktorzy jednak cos z soba reprezentuja pragne przeprosic jesli wzieli do siebie moj wpis choc mysle ze to malo prawdopodobne bo ktos INTELIGENTNY nie reaguje na cos kiedy wie ze to go nie dotyczy. :)

ocenił(a) film na 7
iluminat1990

az zal odpowiadac, sorry ale wali od Ciebie brakiem tolerancji i poszanowania dla innych.

ocenił(a) film na 1
almost_american

az zal odpowiadac komus kto odpowiada choc mu zal bylo to robic...:DDD to nie odpowiadaj! LOLx2

ocenił(a) film na 7
iluminat1990

mowiac scislej: az zal wytaczac przeciwko Tobie jakiekolwiek kontrargumenty. Widac, ze nie zrozumiales i chyba nie zrozumiesz.

Jedno pytanie: skoro uwazasz, ze ten film jest taki tragiczny, to po co siejesz zamet na forum i przy okazji sie pograzasz?

ocenił(a) film na 1
almost_american

bo ktos dawno dawno temu wlasnie po to wpadl na ten jaaakze genialny pomysl by stworzyl pieEerwsze na swiecie forum aby kazdy kto ma taka chec mogl zabrac glos GENIUSZU! prosze mi wiecej nie zadawac takich glupich pytan.
pograzanie sie jest pojeciem wzglednym:wedlug was sie pograzam a wedlug mnie wysmiewam kretynow ;]

ocenił(a) film na 7
iluminat1990

Zeby zabierac glos, tez przydaloby sie robic to w sposb kulturalny. A z tego, co widze, to kultury Tobie akurat tutaj brakuje.

Nie wiem, ktora jest w Polsce godzina, ale moze powiedz mamie, zeby zrobila Ci obiad lub cos takiego? Odpoczniesz troche i zrozumiesz swoje glupie bledy.

ocenił(a) film na 1
almost_american

a no tak bo Ty wielki almost american.coz...kazdy dowartosciowuje sie jak umie...

ocenił(a) film na 7
iluminat1990

nie potrzebuje i nie lubie sie dowartosciowywac.

Pisze tylko, co uwazam o Twoim smiesznym zachowaniu, ale proponuje skonczyc te durna gadke.

ocenił(a) film na 1
almost_american

no i ja ta propozycje w pelni popieram. wlasciwie nie wiem po co tu wchodzilem skoro nie miales nic do powiedzenia na temat.wielki moralista sie znalazl...

ocenił(a) film na 10
iluminat1990

Zamknij sie i dawaj adres jade do ciebie !!! frajerze !!!
STARY ZROBIŁ CIE NA DRUTACH!!!!

ocenił(a) film na 1
Pan_Pomian

hahahaha dobreee^^ chyba sie starzeje bo za moich czasow w podstawowce jeszcze nie operowalismy tym sformulowaniem:D

ocenił(a) film na 10
iluminat1990

W szkołach specjalnych raczej nie !!!
Dać dziecku internet!!!
Chyba dzisiaj nie srałeś !!!

ocenił(a) film na 1
Pan_Pomian

eee..teraz juz slabo...za ten tekst dalbym co najwyzej 3/10 :D

ocenił(a) film na 10
iluminat1990

Dobra daj sobie spokój bo wychodzisz na samego siebie !!

ocenił(a) film na 1
Pan_Pomian

wychodze /nie wychodze- nie wazne przystosowalem sie tylko do waszego poziomu w ktorym rzucacie inwektywami. moze zrobilem to pierwszy ale miala to byc prowokacja do podjecia jakiejs sensownej dyskusji w ktorej udowodnilibyscie mi ze ten film jest cos wart wy natomiast woleliscie sie wymadrzac i rzucac wyzwiskami jak dzieci w przedszkolu.

ocenił(a) film na 6
iluminat1990

Dałam 6/10 i ani myślę się tego wstydzić. Większość scen mnie rozbawiła, choć na przykład te w Watykanie przekraczały granicę dobrego smaku. Dla mnie "Eurotrip" to autentycznie zabawna refleksja absurdalnych stereotypów, jakie towarzyszą postrzeganiu Starego Kontynentu przez lwią cześć Amerykanów.
Wstydzę się natomiast jednego: obserwując ten temat i "cięte" riposty obrońców filmu z przykrością widzę, że fani "Eurotrip" to przeważnie zwykła swołocz o niewyparzonych gębach, rozmiłowana w genitalnym humorze i takim też poziomie dyskusji.

ocenił(a) film na 10
iluminat1990

Film jest cuudny, ale jak zwykle musi się znalezć ktoś, kto zmiesza nawet najlepszy film z błotem bo mu nie pasuje. Może lepiej przez wydaniem swojej opinii o filmie, skorzystaj najpierw z opinii innych internautów bo przecież nawet ty mondralo możesz się mylić. Skoro większośći ten film się spodobał to znaczy że coś w tym filmie jest... Nie musisz jezdzić po wszystkim co ci się nie podoba i po wszystkich, którzy się z Tobą nie zgadzają. Dla mnie film jest genialny.. Cuudny po prostu

ocenił(a) film na 7
Tyzyfone

Krytyka jest oczywiscie dozwolona, a nawet wskazana, ale na jakims poziomie. Jesli ktos krytykuje cos w ten sposob, co kolega wyzej, to jest to moim zdaniem kompromitacja.

Mozna sie z kims nie zgadzac, ale nie mozna tego kogos obrazac.

ocenił(a) film na 10
almost_american

I gitara.......................................................:):p

użytkownik usunięty
Tyzyfone

Typowa lekka amerykańska "komedia erotyczna". Mnie osobiście film przypadł
do gustu, chociaż rozumiem że ten rodzaj humoru nie do wszystkich przemawia
- nie jest zbyt ambitny. Kolega iluminat chyba nikogo nie obraził- nie ma
się o co rzucać. Każdemu może się nie podobać, a znam wielu takich ludzi

ocenił(a) film na 7

Cytuje: "film dla typowych amerykanskich nastolankow - cwiercinteligentow.".

Mnie to np. obraza, ja tez nie lubie niektorych filmow, ale nie nazywam ich fanow cwiercinteligentami.

użytkownik usunięty
almost_american

No ok- tu masz racje. Chyba sam temat miał zabarwienie prowokacyjna

ocenił(a) film na 6

Boże... a kolega który założył temat oczekuje w amerykańskiej komedii jakiegoś głębszego przesłania ? Takie produkcje są tworzone dla czystej rozrywki, i uważam, że w tym przypadku jak najbardziej się udał ; ]. Oczywiście nie wszystkim musi się podobać, ale nie trzeba od razu wyzywać innych od "cwiercinteligentów" == ,a Wy którzy na prowokacje zareagowaliście jak zareagowaliście zostaliście dobrze określeni i może rzeczywiście wliczacie się do "cwiercinteligentów". Nie trzeba od razu obrażać innych, a może by tak spokojniej? Przedstawić argumenty za i przeciw? A jak ktoś ma zamiar wyjeżdżać na kogoś z wyzwiskami i żałosnymi pogróżkami niech lepiej wraca na swoje blokowisko i tam sieje postrach i RISPEKT. Pan Pomian to się tyczy głownie Ciebie =='.

ocenił(a) film na 1
almost_american

helooo... a czy Ty jestes amerykanskim nastolatkiem??? nooo... kombinuj... kombiunuj...i co? juz lapiesz???

ocenił(a) film na 7
iluminat1990

Jesli ten post kierowany jest do mnie, to poniekad dotyczy rowniez mnie, poniewaz mieszkam w Stanach. Ale chodzilo mi raczej o sformulowanie "cwiercinteligent".

ocenił(a) film na 9
iluminat1990

A my Ci nie gratulujemy, bo Tobie nie ma co gratulować.

ocenił(a) film na 6
SebasitanLKR

Sebasitan ja Ciebie wgl nie rozumiem. Nie wypowiedziałeś się wcześniej w temacie, a teraz próbujesz przesłać mi jakieś aluzję ? Czego mają mi gratulować bo tego nie rozumiem ?

ocenił(a) film na 6
iluminat1990

Ależ, moi drodzy! Zdarzyło mi się (to było dawno i nieprawda) że obejrzałam ten film pomiędzy dwoma American Pie (a na końcu był Obcy vs Predator 2 - nie pytajcie...) i to co mnie w nim olśniło - FABUŁA oraz żarty NIE tylko związane z główną tematyką wcześniej wymienionego filmu. I owszem, śmiałam się do rozpuku w scenie walki z robotem przed Luwrem i zachwyciłam piękną Leicą (bo to są najzajebistsze aparaty na świecie, wybaczcie eufemizm), więc na zabawny wieczór ze znajomymi jest w sam raz.

ocenił(a) film na 7
jemma_the_rebel

Autora tematu wyzywacie od pokemonów debili itp. A sami wysławiacie się jak osobnicy w tym, że wieku. Autor może mieć swoje zdanie pokazał jeden argument komedia dla ćwierc-inteligentnych amerykańskich nastolatków. Zgadzam się w 100%. Osobiście film mnie bardzo rozbawił(głownie scena walki robotów oraz Watykan), film oceniam pozytywnie. Chociaż jeżeli by trzeźwo spojrzeć film powiela stereotypy Europy(podobnie jak Hostel, a w tym "dziele" szczególnie stereotypy dot. Europy Wschodniej)

ocenił(a) film na 7
iluminat1990

Co ty gadasz ?? bardzo dobra komedia, którą się bardzo miło ogląda,nie wymagajmy od komedii tego pokroju nie wiadomo czego! po co pisać takie bzdety?? kogo to obchodzi ze jakiś baran daje jeden ? stary film na jeden na pewno nie jest przez ogół oceniany na prawie 8 także zachowaj sobie swoje "troskie" życie dla siebie Ty pseudo inteligenciku