PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=852180}

Eurovision Song Contest: Historia zespołu Fire Saga

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga
2020
6,2 29 tys. ocen
6,2 10 1 28699
5,0 39 krytyków
Eurovision Song Contest: Historia zespołu Fire Saga
powrót do forum filmu Eurovision Song Contest: Historia zespołu Fire Saga

Kilka błędów, które udało mi się zauważyć:

1. Wysadziło w powietrze resztę uczestników „Icelandic Song Contest” (XD) ale spoko, nic się nie stało! wyślemy najgorszych! Chyba wszyscy wiemy, że Islandia na pewno by się wycofała z konkursu po takiej tragedii

2. Od kiedy w półfinale podawane są punkty (i dlaczego tylko 8-10-12)!? A później „zaskoczenie” uczestników przy podawaniu państw, które dostały się do finału... no śmiechłam mocno

3. Kraje z Big Five w półfinale<3

4. Cyrk na scenie podczas prób naszych islandzkich gwiazd. Normalnie wszyscy mają 20-30 minut na próbę i nikogo nie obchodzą jakieś kłótnie i dramy

5. A jeśli o próbach mowa... jakim cudem Sigrit nie wiedziała jak ma wyglądać ich staging?

6. Zmiana brzmienia piosenki PO PIERWSZEJ PRÓBIE, yeah sounds legit

7. Totalna zmiana piosenki w finale. No tak, przecież to norma, no i całkiem przypadkiem fortepian był podłączony, wszyscy wiedzieli co robić, jakie ujęcia cykać

8. Konkurs odbywa się w UK a scena taka jakby z Izraela 2019

9. „UK jest w tym słabe, nie dostaną punktów", no to ja nie wiem na jakich zasadach rok wcześniej wygrali

10. Limit osób na scenie: sześć. Pan ze Szwecji: suddenly i can't read! i cyk załatwił sobie sześciu tancerzy + on = 7 osób na scenie

I to by było chyba na tyle.
Dwie gwiazdki za wiecznie młodego Alexandra Rybaka i spicy Grahama Nortona;)

PS. Pozdrawiam eurowizyjną społeczność na twitterze, która jednogłośnie stwierdziła, że ten film to jeden wielki żart.

ocenił(a) film na 1
sokpomaranczowyy

Oj tak byczq +1

ocenił(a) film na 7
ar_on_2

Bo to nie jest film o Eurowizji

sokpomaranczowyy

SPOILER

tak, ten film to jeden wielki żart i jeśli ktoś próbuje oglądać go na serio i wymagać w nim logiki to musi być na niezłych dragach, ewentualnie coś zrytego w głowie

użytkownik usunięty
sokpomaranczowyy

Tak szczerze mówiąc czepianie się takich głupoty że próba nie trwała 30 minut czy np. Jak przyznawano punkty to absurd. Wiadomo że to Film więc musieli zrobić pewne uproszczenia. A tak wogóle jeżeli nie słuchałaś to dodawano do tego punkty od widzów. Liczy się ogólny zarys eurowizji bo to komedia a nie film dokumentalny. I to wypadło bardzo dobrze

ocenił(a) film na 7
sokpomaranczowyy

od kiedy Edynburg jest w UK xD wytykasz błędy, a wywalasz się na podstawach geografii.