nędza ten film mnie tak wynudził że nie dotrwałem do jego końca. Niby komedia a jakos nie przypominam sobie żebym się śmiał....Duchovny lepiej prezentuje sie w X-files i niech tak juz zostanie.... :-)
racja, nędza jak nieszczęście, Duchovny nie powinien nosa wychylać z X-Files, ja go gdzie indziej i tak nie akceptuję, a tu już przeszedł sam siebie (w znaczeniu negatywnym rzecz jasna ;))
Ludzie! To jaki film wy ogłądaliście?! Tam jest mnóstwo kultowych scen! Począwszy od wątku w szpitalu, kiedy Orlando Jones miał w sobie insekta, a pod koniec filmu wessało go do anus terminal kosmity; kiedy Julian Moore wpadała na różne rzeczy; gdy O.J. powiedział: "Pewnie, czarny zawsze umiera pierwszy", dopytywał się jak wydają nagrodę Nobla albo sposób w jaki dostał się do FBI, można by wyliczać w nieskończoność!! :) Komedia 2001 roku!
Spróbujcie obejrzeć go jeszcze raz i porządnie się wsłuchajcie. Jeżeli nie zmienicie zdania... Cóż, najwyraźniej nie był to film dla przeciętnych ludzi...
chyba nie widzieliście prawdziwej nędzy!jeśli tkoś nie zna się na lajtowych żartów to niech oglada dramaty. :/ Jak mozna się wynudzić, jak może nie zaciekawić tak barwny film? Bluzgacie zupęłnie niesłusznie :/
o co wam ludzie chodzi ? ...przecież to jedna z lepszych komedii jakie widziałem , i nie rozumiem dlaczego ma taką słabą ocenę
EWOLUCJA JEST THE BEST !!! :)
przesadzasz - no nie jest to arcydzieło, ale jest napewno lepszy niż evil aliens albo inne gnioty klasy B. Nie rozumiem tak zajadłej krytyki. Zresztą dałem komentarz, w którym opisuję co mi nie pasuje w tym filmie. Są naprawdę zabawne momenty, ale moim zdaniem konwencja komedii nie pasuje do tego typu sci-fi.
PS. Nędza to to na pewno nie jest! ocenienia tego filmu poniżej 5 punktów nie zrozumiem - ja dałem 7 za pomysł i odwagę bo podobnego filmu chyba nikt wcześniej nie stworzył - albo oświećcie mnie jeśli się mylę.
Ten film oglądało się z przyjemnością. Można było się nieźle pośmiać z akcji wyjmowania insekta z ciała sympatycznego czarnego kolegi. Jak zawsze świetnie w komedii wypadł Seann William Scott.
A Duchovny dalej trzyma się UFO...
Wcale nie nedzny film, jak ktos oczekiwal niewiadomo czego to mogl sie czuc zawiedzony. Dla mnie to taka lekka komedia sf ktora z przyjemnoscia sie ogladalo
Mam jedno pytanie? Czy ten film naprawdę wam się podobał? Mam wrażenie, że to jest jakaś tandetna prowokacja i wszyscy sobie jaja robicie. Nie przychodzi mi nic innego na myśl po przeczytaniu tych komentarzy.
Do pana Kino ambitne rulez - czy aż tak trudno w to uwierzyć? Tobie się może film nie podobać, ale czy to znaczy, że wszyscy muszą podzielać twą opinię? Jeśli wg ciebie Ewolucja jest takim gniotem, że nikt się o niej pochlebnie wypowiedzieć nie może, to ty chyba prawdziwych gniotów nie widziałeś...
Lipny film, racja. No ale czego się spodziewaliście? :P
swoją drogą wydaje mi się, że dobrym pomysłem było przerobienie thrillerowatego scenariusza na komedię. szału nie robi, ale nie razi też w oczy. innymi słowy - dobry film na kaca - nie za głośny, nie wymaga myślenia, ani nie wywołuje jakichś ostrych emocji.
Zgadzam się całkowicie. Jedna z niewielu komedii, w których nie znalazłem dla siebie niczego śmiesznego. Słaby film.