PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=736336}

Ewolucja

Évolution
2015
5,2 847  ocen
5,2 10 1 847
6,3 15 krytyków
Ewolucja
powrót do forum filmu Ewolucja

którzy mieli wydawać na świat dzieci? :O Operacje przeprowadzane co chwilę i wyciągane z ich brzuchów martwe płody, to fabularnie mocno pokręcone. Dziwaczny, może być uznawany za kontrowersyjny i momentami niesmaczny. Trudno odpowiedzieć co autor miał na myśli, bo owe było mocno niesprecyzowane. Co chciał powiedzieć tym filmem, nie wiem? Eksperymenty, operacje jakie były robione na młodych chłopcach, już w pewnym momencie był nużący. Co kilkadziesiąt minut jedno i to samo, nic nowego, zaskakującego. Obraz filmowy zdecydowanie nie dla każdego, mało interesujący, udziwniony i słaby.

dzyniu88

Film nawiązuje wprost do twórczości Lovecrafta i jego następców. Woda przypominająca płodową, niekoniecznie bezpieczny ocean... i eksperymenty z życiem, narodzinami. Ewolucja wsteczna, nieudany powrót do głębin Ubbo-Sathla.

ocenił(a) film na 2
lite_bringer

Ewolucja to brednia, a co dopiero wsteczna. Wiem, można wyobrazić sobie niemal wszystko, ale tu, w tym filmie, są tylko nieszczęsna pani reżyser, National Geografic oraz mętna teoria z obciachowymi symbolami.

Krzypur

Dałem filmowi 0, a ty 2... ech. Tracę wiarę.