Pół godziny męczarni wystarczy by wyłączyć.
też czekałem na ten film ale niestety to najnudniejszy film jaki oglądałem w tym roku
A tu po horyzont 9 i 10. Albo FW zupełnie się zeszmacił, albo przyszedł mój czas na poradę u specjalisty.
Każdy ma swój gust innym się podoba innym nie,tylko szkoda że się zawiodłem bo też czekałem na ten film miął być taki hit a tu nie wypał,no nic trudno
Może i tak, ale wpierw wpisz na stronie j-dar.ca tytuł filmu w oryginale, i zobaczysz wynik wyszukiwania (rzecz jasna, brodaczy). Ja nie muszę spoglądać na forum, gdy będzie to główna postać filmu, same 9 i 10. Ktoś może powiedzieć, tak „tworzy” się gwiazdy i hity (choć nie zawsze, bo czasem dno „hitu” sięga rowu Mariańskiego). Zgoda, tylko nie moje. A tu na potwierdzenie kilka „hiciorów” ostatnio przeze mnie oglądanych: Whiplash, Nightcrawler, Enemy, Fury, Ex Machina. Tylko nie mów, że deszcz pada.
Nie chce się zagłębiać w temat pt. "Żydzi rządzą Hollywood", ale chyba nie wystawiasz swoich ocen opartych jedynie o wyniki wyszukiwania z j-dar.ca ? Gdy wpisałem "The Insider", który masz oceniony jako arcydzieło wynik jaki się ukazał to: 63.78%
Nie, nie wystawiam ocen w oparciu o j-dar.ca, ona mi tylko pomaga wytłumaczyć (dać informacje who is who) te tzw. "dziwne promocje", i tylko tyle. Natomiast co do The Insider, napisałem o głównych postaciach filmu (tj. aktorach pierwszoplanowych). Aktorzy drugoplanowi i trzecioplanowi, tu się nie liczą. The Insider ma ich w tym przypadku 0%, natomiast wskazana wartość (63,78%) odnosi się wszystkich osób i instytucji, które tworzą dany tytuł. Nie ona decyduje o wartości filmu, udowadnia co najwyżej to co napisałeś "Żydzi rządzą Hollywood".